2777
2789
عنوان

خالم دوقطبی داره دیوونمون کرده

223 بازدید | 22 پست

کسی تو خانوادش داشته همچین موردی؟ چیکار کردین باهاش؟ بستری میکنن ببریمش تیمارستان؟ چندین ساله دارو میخوره ولی درمان نمیشه فقط خیلی کم کنترل میشه ، کل خانواده رو به هم میریزه مخصوصا تو دوره افسردگیش وای خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 😞

بین دوستام هست

تراپی مداوم و دارو درمانی

یه نوعش توی تایم شیفتگی شدیده و باید بستری شه

ولی درکل درک اطرافیانم خیلی مهمه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید رفتاراش ب چ صورته

فصل پاییز و زمستون افسردگی شدید در حدی که فکر خودکشی داره، از خودش بدش میاد، خودشو بیارزش میدونه همش آویزون بقیه میشه، یه حرف منفی رو هزاااربار میزنه جوری که ما هم حس میکنیم افسردهایم، به همه زنگ میزنه میره خونشون که بگه حالم بده و دنیا جهنمه، به همه بدبینه فکر میکنه همه دارن پشت سرش حرف میزنن، از هیچی لذت نمیبره

فصل بهار و تابستون دوره شیدایی شدید جوری که انرژی خیلی بالایی داره همش اهنگ میزاره با صدای بلند میرقصه، خودشو خیلی دست بالا میگیره اعتماد به سقف داره، عاشق زندگی و تفریح میشه همش از خونه میزنه بیرون برای تفریحش با دوستاش، بلند بلند به چیزای مسخره میخنده کلا یه آدم دیگه میشه و اصلا رفتارهاش بالغانه نیست با اینکه ۵۲ سالشه ولی اندازه بچه هم یه سری چیزا رو نمیدونه

و جالبه با اینکه روانپزشک و روانشناس تشخیص دادن دو قطبیه ولی قبول نداره که نرمال نیست رفتاراش، گاهی قبول میکنه گاهی هم نه همه قرصاشو قطع میکنه وهرسال بدتر میشه

بین دوستام هستتراپی مداوم و دارو درمانییه نوعش توی تایم شیفتگی شدیده و باید بستری شهولی درکل درک اطر ...

ما هم درک میکنیم که مریضه دست خودش نیست، ولی دیگه خیلی رو اعصاب همه رفته غیر قابل تحمل شده

آخه خاله چه دخلی به زندگی آدم دارهما خاله رو عید بر عید میبینیم

من دلم به حال مادرم میسوزه که انقدر حرصش میده😞بیشتر روی مادر من زوم کرده اذیتش میکنه وگرنه من که شهر دیگهام زیاد نمیبینمش فقط دارمحرص میخورم بخاطر مامانم

به مامانت هم بگو باهاش رفت و آمد نکنه

باورت میشه زنگ میزنه مامانم جواب نمیده بعد میاد دم خونه ،

حتی مامانم گفته نیا خونم (چون هرموقع میاد یه جنگی راه میندازه و میره) ولی بازم میاد

چقدر سختتتتتتتتتتتتتخوب دکتر نگفت باید چی کنید

اره بخدا خیلی سخته

بقیه فکر میکنن ما خیلی ادمای بی درکی هستیم، نمیدونن واقعا چی میکشیم کل خانواده از دستش

نه فقط دارو میده دکتر

اره بخدا خیلی سختهبقیه فکر میکنن ما خیلی ادمای بی درکی هستیم، نمیدونن واقعا چی میکشیم کل خانواده از ...

آخه ادم تای جایی حوصلش میکشه و خجالت نمیکشه

من خودم الان اینایی ک گفتید واقعا ی سری جاها دیگه تحمل ندارم

خوب دارو اثر نداشته؟