2777
2789

فردا میخوام تولد بگیرم

چه چیزایی نیازه ؟؟؟

نمی دونم کیک تولد و شیرینی بخرم خیرات کنم

یا حلوا و خرما ؟؟؟

کدومش مناسب تره ؟؟؟

کاربر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هرسال برای عموم که فوت شدن نیبرم سرمزارشون، معمولا شیرینی و کیکمادر همیرم روز تولد مامانشون غذا ی ...

خیرات غذا ایده خوبیه

خیرات پول تاحالا نشنیده بودم

کاربر آقا

خیرات غذا ایده خوبیه خیرات پول تاحالا نشنیده بودم

خیرات پول رو من همینطوری گفتم، مثلا میگه برای تولد مامانم یه خانمی هست بچه اش معلوله پول دادم، یا میره پول دارو حساب میکنه و از این کارا

خیرات پول رو من همینطوری گفتم، مثلا میگه برای تولد مامانم یه خانمی هست بچه اش معلوله پول دادم، یا می ...

بله متوجه شدم

شما مسلمانین ؟؟؟

میخوام مثل مسلمونا مراسم بگیرم

کاربر آقا

کسایی که مسلمان هستین

جشن تولد گرفتن واسه کسی که فوت می کنه حرامه ؟؟؟

من الان چت جی بی تی زدم اومد حرامه

چت جی بی تی همیشه درست نمیگه

الان نمی دونم حرام هست یا نه ؟؟؟

کاربر آقا

کسایی که مسلمان هستین جشن تولد گرفتن واسه کسی که فوت می کنه حرامه ؟؟؟من الان چت جی بی تی زدم اومد حر ...

من مسلمونم مذهبی .... اینو نشنیده بودم ... یعنی نمیدونستم و ی دختر عمه شونزده سالم از دست دادیم ک همیشه تولدش با کیک میریم مزارش .... الان از شما شنیدم حرامه...

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

من مسلمونم مذهبی .... اینو نشنیده بودم ... یعنی نمیدونستم و ی دختر عمه شونزده سالم از دست دادیم ک هم ...

من نمی دونم دقیق

چون تازه یه ساله مسلمان شدم

زیاد قواعد اسلام رو نمی دونم

کاربر آقا

من نمی دونم دقیق چون تازه یه ساله مسلمان شدم زیاد قواعد اسلام رو نمی دونم

والا این خییلی عجیب و جدید بود باید برم پرس جو کنم راجع بهش.... تبریک میگم بابت مسلمانی @pasokhgo سلام بنظر شما تولد گرفتن برای فرد فوت شده تو دین اسلام حرام است ؟؟؟

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

والا این خییلی عجیب و جدید بود باید برم پرس جو کنم راجع بهش.... تبریک میگم بابت مسلمانی @pasokhgo س ...

سلام نه اشکالی نداره

تولد امامان رو جشن میگیریم دیگه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام نه اشکالی نداره تولد امامان رو جشن میگیریم دیگه

ممنون لطف کردین اخه استارتر میگن چت جی بی... هوش مصنوعی زده حرام من اولین بار شنیدم گفتم شما وارد ترین مساعل دینی بپرسم