2777
2789

تو رو به امام جواد دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارام و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد و خونه دایی مادرم هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و خونه دایی مادرم و همکارام و و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😭🙏🙏😔 🙏.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو فزشته گفت قربونت بشم

نذاشتی یه دل سیر زیارتت کنم،اشکالی نداره لابد نظر کرده نبودیم

بگو دلم باهاش صافه و همیشه دوستش دارم ولی دیگه تا نطلبه هیچ جوره پامو حرمش نمیذارم،بهش بگو منتظر دعوتنامش میمونم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

به امام رضا سلام برسون بگو دعا کنه حضرت مهدی نیمه شعبان امسال ظهور کنه . بعرشم از طرف منم زیارت کن بهش بگو آقا حاجتای منم بده ان شالله بیام نذزامو ادا کنم . الهی آمین. زیارتت قبول عزیزم

زیارت قبول

من حاجت گرفتم

الان فقط می خوام از طرف من به آقا سلام کنید لطفا

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم دماغشو فانتزی عمل کنه و واقعا خوشگل شه و دندوناشو ایمپلنت کنه و خیلی خوشگل شه و لباشو ژل بزنه و دیگه دستای مادرم درد نکنه و خدا کلی پول برا مادرم برسونه محتاج هیشکی نشه💔😭😭