تو رو به امام جواد دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارام و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد و خونه دایی مادرم هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و خونه دایی مادرم و همکارام و و اون خواستگارم که بله برونمون بهم خورد به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😭🙏🙏😔 🙏.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به امام رضا سلام برسون بگو دعا کنه حضرت مهدی نیمه شعبان امسال ظهور کنه . بعرشم از طرف منم زیارت کن بهش بگو آقا حاجتای منم بده ان شالله بیام نذزامو ادا کنم . الهی آمین. زیارتت قبول عزیزم
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم دماغشو فانتزی عمل کنه و واقعا خوشگل شه و دندوناشو ایمپلنت کنه و خیلی خوشگل شه و لباشو ژل بزنه و دیگه دستای مادرم درد نکنه و خدا کلی پول برا مادرم برسونه محتاج هیشکی نشه💔😭😭