لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخداااااااااااااا برای طهور حضرت مهدی دعاکن و برای شفای پدر مادر بیمار من دعاکن خیلی شرایط سختی دارن دعاکن خوب بشن
امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت میفرماید: حضرت انگشتهایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز میکند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
دعاکن اگه ضلاحه گچ پای بابامو بازکنن بابام هیچ جاش دیگه عمل نخواد بیهوشش نکنن سالم باشه مامانم ریه و قلب و همه جاش خوب بشه بحق امام رضا بحق ام البنین
امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت میفرماید: حضرت انگشتهایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز میکند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
دعاکن اگه ضلاحه گچ پای بابامو بازکنن بابام هیچ جاش دیگه عمل نخواد بیهوشش نکنن سالم باشه مامانم ریه و ...
حسین و پروانه