2777
2789
عنوان

خاک تو سرم اخه چقد من فراموشکارم

105 بازدید | 9 پست

امروز صبح رفتم حموم ولی غسل نگرفتم.یادم رفت.

الان خواستم نمازمو بخونم یهویادم افتاد ولی با خودم گفتم خب من که تمیزم حالا یادم رفته باشه.بعد با خودم گفتم خیلیا با ناخن لاک زده و کاشته نماز میخونن هیچ وقتم عسل نمیکنن.حالا من یه بار یادم رفت و فلان.هی با خودم کلنجار رفتم.حسش نبود دوباره برم حموم.

خلاصه خوندم ولی رکعت اخر یه طوری سد کلا رشته ی نماز از دستم در رفت ونمازم باطل شد.کلا اشتباه خوندم سجده رو...

همش با خودم میگم خدا نخواست بخونم و نمازمو باطل کرد و خیلی ناراحتم .پس چطوری خیلیا به غسل اعتقاد ندارن؟؟؟

باور کنین دیگه از شدت ناراحتی خندم گرفته بود همش یادم میفته میخندم چون خیلی مسخره باطل شد نمازم.😥😔😔😔

به نظرتون خدا گفت نخون این نماز به درد خودت میخوره؟!

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو پاشو 😂😂😂

چرا؟🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

عزیزم باید غسل کنی و نیت کرده باشیمنم همیشه یادم میره تا حوله رو تنم میکنم یادم میفته

اره همیشه میکنم.ولی خب یادم رفت😔

هر چیزی یه آدابی داره برای نماز خوندن هم باید غسل به گردنت نباشه

حالا که اینکه خدا خواسته بهت چی بگه رو نظری ندارم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

هر چیزی یه آدابی داره برای نماز خوندن هم باید غسل به گردنت نباشهحالا که اینکه خدا خواسته بهت چی بگه ...

درسته.

اونم امشب که شب ارزوهاست و من همینجوری نشستم هم میخندم هم غصه میخورم