2777
2789
عنوان

✨شروع چله کشوری دعای عهد واستغفار از امروز پنج دی تا نیمه شعبان ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 14848 بازدید | 2173 پست

چه جالب دومین باره این تاپیک رو میبینم

منم از 5 دی شروع کردم هر صبح بلطف خدا میخونم ان شآءالله بتونم ادامه بدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
﷽♥️ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً《 ای کسانی که ایمان آورده ...

ممنونم آبجی عزیز.تگ کردی ازشماوهمه دوستان درتاپیک التماس دعا دارم واسه شفای مشکل پوستم. وازدواجم.فاطمه هستم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکککککککم خدا ببخشه

چرا گلم؟🤗🌺کی بهت گفته خدا نمیبخشه؟ تو حدیث قدسی خدا خودش گفته اگه بندههام خبر داشتن چقدر انتظار برگشتشون رو دارم و علاقهمندم که برگردن از شدت شوق جون از تن بنده ها بیرون میرفت🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

چه جالب دومین باره این تاپیک رو میبینم منم از 5 دی شروع کردم هر صبح بلطف خدا میخونم ان شآءالله بتونم ...

پس براتون یه نشونه باشه که توسط صاحب سفره ،امام زمان (عج) دعوت شدین گلم ان شاءالله خدا بخواد وقتی چله تموم بشه یه تاپیک زده میشه و تگ میشید که روزانه بخونید که روتین زندگی بشه،اینطور حتی اگه یه روز نشد بخونید مثل چله خراب نمیشه🌸🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزم ☺️خب الان که عادت کردی ادامه بده،منم قصد دارم ادامه بدم..راستی عزیزم تاپیک غیبت صدات نکردم، ه ...

دوست داشته باشین گلم تو تاپیک دعای عهد روزانه بعد چله تگ میشین🌷

با اجازه اسی قمر در عقرب نوشته شده ۲۱اسفند خروج هست ساعت یک بامداد حالا میخوام بدونم روز دوشنبه از س ...

احتمالا منظور ساعت ۱ بامداد روز ۲۱ اسفند هست اگه نوشته شده ۱ ظهر هم که ساعت ۱۳ روز ۲۱ اسفند میشه🌺 شما میتونید برای احتیاط چند ساعت بیش تر صبر کنید