2777
2789
عنوان

✨شروع چله کشوری دعای عهد واستغفار از امروز پنج دی تا نیمه شعبان ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 14848 بازدید | 2173 پست

سلام عزیزان دل

امروز هم دعای عهد قرائت شد

🔴روزی یکی از نیروهای شیطان رو به شیطان کرد و گفت

فرمانده چرا انقدر خوشحالی مگر گمراه کردن انسانها چه فایده ای دارد؟

شیطان جواب داد:انها را که غافل که کنیم امامشان دیرتر می اید

دوباره پرسید آیا ما موفق بوده ایم؟

شیطان جواب داد:مگر صدای گریه امامشان را نمیشنوی؟

✔حضرت مهدی فرمودند:

اگر شیعیان ما به اندازه ی لیوان اب خوردن تشنه ما بودند

ما ظهور می کردیم!

⏪وقتی میگوییم علی (ع)غریب بود لعنت می کنیم مردمان آن زمان را

⏪وقتی میگوییم حسین(ع) غریب بود لعنت میکنیم مردمان آن زمان را

⬅خدا نکند روزی بگویند مهدی (عج)غریب بود که آیندگان لعنتمان کنند.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

﷽♥️ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً《 ای کسانی که ایمان آوردها ...

سلام ممنونم عزیزم

خوانده شد ✅

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلام عزیزان دلامروز هم دعای عهد قرائت شد🔴روزی یکی از نیروهای شیطان رو به شیطان کرد و گفتفرمانده چرا ...

خدایا فرج امام غریبمون برسون 🤲🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

روز سی و پنجم ✅️

بسمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم

الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.

الْعَجَلَ يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ❤️

🤍ما ز خود سوی تو گردانیم سر / چون تویی از ما به ما نزدیکتر🤍

﷽♥️ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحاً《 ای کسانی که ایمان آوردها ...

استغفرالله ربی و اتوب الیه🤲✔️🌹🌺

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من تا امروز شکر خدا چله م رو بجا آوردم از همگی قبول باشه

یعنی میشه زنده باشیم و اومدنش رو ببینیم

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج