2821
2789
عنوان

کاش نمیدیدم😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 46 پست

یعنی اسم این فیلم میاد دلم میخواد سایت و منفجر کنم بسه به خدا فهمیدیم همتون مثل ملی بودید.تهمینه خدا بگم چیکارت نکنه 😢😢😢 

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓
یعنی چی؟ فرار میکردی؟ یعنی چه طوری بودی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی با صبوری همه چی درست میشه؟

وقتی کوچیکترین  اختلافی  پیش میومد  من جیغ میزدم نیا جلو و فرار میکردم تو حموم درو میبستم  همش گریه میکرد بخدا کاریت ندارم اما من فکر میکردم میخواد منو بکشه  حتی تو بغلش میلرزیدم  خیلی بد بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام فاطمه جان من این فیلمو ندیدم اما تیکه تیکه توی اینستا دیدم 

شوهرمنم عینه مردست 

چقد مردهای همه شبیهشه😂😂

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

والا منکه زندگیم خوبه ، این فیلمو دیدم اشک ریختم پاش، وای به حال دل شماها که زندگیتون مث زندگی مَلی بود،، حق دارین گریه کنین

الهی بگردم💖❤❤❤

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
من وقتی واکنشای مردمو به ملی دیدم که باورشون نمیشون همچین مردایی وجود داشته باشن تازه فهمیدم چه قدر ...

زندگی ها نرمال نیست مردم با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن آبرو داری میکنن

من چند مورد دیدم مدتها کتک خورده بود اما حرفی نزده بود خانوادشم بی خبر بودن

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
آره 😢 خداروشکر ازدواج کرد راحت شدم همش میگفت تو اونو میخوای اون نگات کرد  ی بار بابت سلام دادن ...

وااا برادر خودش بوده..الان با برادر شوهرت راحتی

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
وقتی کوچیکترین  اختلافی  پیش میومد  من جیغ میزدم نیا جلو و فرار میکردم تو حموم درو می ...

چطوری تونستی تحمل کنی؟ چه نیرویی بود که کمکت کرد؟ ببخشید میپرسم مگه دست روت بلند کرده بود که میترسیدی؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم