2821
2789
عنوان

کاش نمیدیدم😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 46 پست
الان شوهرت خوب شده

آره الان عالیه میتونم بگم بهترین مرد روی کره زمینه  از هر نظر اما هرکاری میکنه من اون خاطرات یادم نمیره  تا چن ماه پیش همش داد میزد از من نترس فرار نکن اما دست خودم نبودم  تا اینکه الان کم کم بهتر شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم با شوهرم دیدم شوهرم خیلی ناراحت شد همش میگفت دختره بره شکایت کنه پدرشو دربیاره منم زیر زیرکی گریه میکردم وقتی حتی خانوادشم پشتش نبودن

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
آره الان عالیه میتونم بگم بهترین مرد روی کره زمینه  از هر نظر اما هرکاری میکنه من اون خاطرات یا ...

خب چرا اینجوری میکرد

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
آره خیلی خیلی خوب شده 

گذشتش رو بذار پای نادونی و خامیش.خاطرات بد رو مرور نکن گلم.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

من وقتی واکنشای مردمو به ملی دیدم که باورشون نمیشون همچین مردایی وجود داشته باشن تازه فهمیدم چه قدر اکثرا زندگیشون نرماله و مناسبه من %۷۰مردایی که تو زندگیم دیدم خیلی از اینا بدتر بودن

آره الان عالیه میتونم بگم بهترین مرد روی کره زمینه  از هر نظر اما هرکاری میکنه من اون خاطرات یا ...

یعنی چی؟ فرار میکردی؟ یعنی چه طوری بودی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی با صبوری همه چی درست میشه؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
خب چرا اینجوری میکرد

بهم شک داشت شکی ک خونوادش  انداخته بودن تو جونش  مامانش  چم و راست میگفت فاطمه جلو داداش  کوچیک  ارایش داره اینجوری اونجوریه بخدا قسم ک نبودم شک افتاد تو دلش هربار ک تو جمع بودیم  بعد اینکه برمی گشتیم دعوا بود

بهم شک داشت شکی ک خونوادش  انداخته بودن تو جونش  مامانش  چم و راست میگفت فاطمه جلو دا ...

داداش خودش

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘