2777
2789
عنوان

اوتیسم یا پیش فعالی یا تاخیر رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 116 پست
نداره متاسفانه .بچه کوچیک نداریم .۲تا خواهر زاده دارم که نه اونا باهاش بازی میکنن میگن چون متوجه نمی ...

اخی عیب نداره بگو توپ بازی باهاش کنن یا ماشین بازی حتما کاردرمانیش ادامه بده بچت کارهاش مثل بچه خواهر من هس یادمه خواهرم میگف ارزومه فقط بگه مامان الان مکبر مسجدشون هس نگران نباش مطمئن باش خوب میشه فقط پیگیر باش دکتر خوب ببر اگه اون هم این دارو رو داد بهش بده

من میدادم ب بچم به اندازه دوزی ک گفته بده بهش. تا پیشرفت کنه. ریتالین نداد بهت

نه صددرصد گفت اوتیسمه داروهاش بده احتمالا بدتر میشه اگه بدتر شد دارو هاشو عوض میکنیم

من دکتر تقی زاده بهم گفت .

دکتر پگاه کتیبه ۸ماهگیش بهم گفت ببر ام ارای بگیر که چرا تکاملش عقبه من دیدم همه چیش اوکیه نرفتم یعنی اونموقع کلا یک ماه عقب بود که چون زیاد با بچهای دیگه فرق نداشت بی خیالش شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا اصلا ربطی به شما نداره من باورت میشه سرپسرم ار سه ماه قبل امگا ۳ اسید فولیک ویتامین میخوردم فقط ...

به این چیزا ربط نداره منم adhdدارم ولی مادرم مشکلی نداشت وتغذیشم خوب بود ولی فقط من نوع شدیدشو داشتم که اونم ارثی بود وتوفامیلم هم آسپرگر داریم هم adhd.بیشتر ژنتیکه

عزیرم الهی روز به روز بهتر بشه .باور کنید وقتی یکی یه همچین پیامی میده چقدر خوشحال میشم.دختر شماهم ا ...

نه دخترم تاخیر داشت اصلا هیچ جا نمیرفتم بازی بلدنبود فقط باخودش بازی میکرد اصلا حرف نمیزد چقدرگریه کردم من مقاومت کردم دارو ندادم تا سال گذشته بردم مغزواعصاب رسپیدون داد ظرف ۳ماه تغییراتش ثانیه ای شد پیشرفت کرد الان خداروشکر همه چیزش عالیه فقط جملات طولانی نمیگه

میگم زیر سه سال تشخیصش قطعی نیستچطور دکتر اونم آنلاین تشخیص داده من موندم

نشونه هاشو گفتم .

اصلا دکتر حضوریم که رفتم نوار مغز ۸ماهگیشو ونگاه کرد گفت دیگه نمیخواد این بچه اوتیسم داره

نه دخترم تاخیر داشت اصلا هیچ جا نمیرفتم بازی بلدنبود فقط باخودش بازی میکرد اصلا حرف نمیزد چقدرگریه ک ...

وای چقدر خوشحال شدم الهی هرروز بهتراز روز قبلش باشه انشالله پسر منم خوب بشه

من فقط به خاطر کار همسرم سختیام صد برابر شده برای همین میخوام بچم خوب بشه بهش بفهمونه که چقدر بد باهامون تا کرد

عزیزم وسایلشو ردیف میکنه مثلا ماشین ها رو پشت هم بچینه

نه اینطوری نیست

مثلا گره بزنم باز میکنه سر بطری رو باز میکنه در حیاط و باز میکنه همه اینا اوکیه ولی چیزای دیگه خیلی عقبه

گلم

واقعا فک میکنی این حجم بی توجهی و تاخیر

صرفا برا یه تلوزیون ساده ست!؟؟؟

بعله تلوزیون زیاد میتونه باعث مثلا تاخیر در گفتار بشه

ولی نه اینکه بچه شما کلا هیچ شناخت و ادراکی نداشته باشه

حرفم تلخ بود

ولی هدفم اینه شما عقب نیوفتی از درمان و زندگیت مختل نشه خدایی نکرده

دیر نشه خلاصه

مهمترین مسئله الان تشخیصه

🔴🔴🔴 بگرد شهرتون یا حتی شهر دیگ اگر جای کوچیکی هستی

یه روانشناس که تخصصش کودک باشه و کلااااااا بیمار کیس اتیسم و بیش فعال و... داره و فعاله حسابی پیدا کن

که بتونه باهاش وقت بگذرونه تشخیص دقیق بده

کار شما اول باید این باشه روانشناس کودک خوب تشخیص نوع و مشکل رو بده حتی طیف تعیین کنه

دیگ اون پیشنهاد دارو بده

با یه پزشک مطمئن و خوب

سریع دارو بچه رو شروع کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥