2777
2789
عنوان

کنکوری ها چطوری درس میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست
پسر خالم از مهر روی ۹ تا ۱۱ ساعت میخوند پزشکی ایران اورد پسر عمم با روزی ۱۲ ساعت فوریت اورد

از مهر که خوبه باز من از بهمن هم دیدم خوندن و پزشکی قبول شدن

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶ ساعتچطوری میشه۸ ساعتشو که بگیم خوابی بعدم ۱۶ که پشت سر هم نمیشه خوند بالاخره هر یک ساعت باید ۱۵ د ...

نه من واقعا خیلی میخوندم ینی اینطوری بود که بعضی روزا ناهار نمیخوردم تا درس بخونم بعد چون کرونا بود و مدرسه هم نمیرفتم دیگه واقعا از ۶ صب که شروع میکردم تا ۱۲ شب بلند نمیشدم خیلی دوران تباهی بود☠️🥴

مرسی عزیزم پزشکی میخواستم که نشد دعا کنین خواهرم امسال آموزش ابتدایی فرهنگیان قبول بشه🥰❤️💋

ای بابا .اشکال نداره انشالله هر جا که هستی شاد و موفق باشی🌹

حتما اگه قابل باشم امیدوارم به خوبی پشت سر بذاره این مرحله رو.

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
انشالله عزیزمخواهرتون چند سالشهچقدر میخونه

مرسی عزیزم انشالله شماهم همینطور ❤️

کلاس دوازدهمه شاید روزی ۵/۶ ساعت به زور بخونه زیاد از درس خوشش نمیاد اما دوست داره معلم کلاس اول ابتدایی بشه😁

مرسی عزیزم انشالله شماهم همینطور ❤️کلاس دوازدهمه شاید روزی ۵/۶ ساعت به زور بخونه زیاد از درس خوشش نم ...

منم بیشتر از ۴ ساعت تا حالا نخوندم البته من از شب یلدا شروع کردم خیلی وقتم هست دورم از درس

وای پس چرا من اینطوریم انگار مغزم فلج میشه

برای هرکس فرق میکنه عزیزم من مشاوره میگفت اگه فقط رو به دوستات میخونی همون دو ساعت و با کیفیت عالی بخون

بعضیا واقعا نمیتونن زیاد یه جا بشینن، مثلا من خواهرم نیم ساعت که میخونه باید حتما پنج دقیقه استراحت کنه وگرنه نمیتونه ادامه بده