2777
2789
عنوان

نجاتم بدید دارم روانی میشممم💔🫠

154 بازدید | 16 پست

دارم از دست مامانم و بابام روانی میشم هر کلمه از حرفاشون طعنه و کنایه هست فقد منو مقصر میدونن

ظهر باهاشون دعوام شده از ظهر گریه کردم الان صورتم پف کرده سرم خیلی درد میکنه حالمم خوب نیست

اصلا بهم حق نمیدن با هر حرفشون مغزم سوت میکشه همه جوره سعی میکنن کنترلم کنن

خستم از دستشون خواهش میکنم کمکم کنیدددددد

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی گریم میگیره چند ساعتی درگیر میشم موضوع چیه

ظهر با مامانم و بابام دعوام شده هرچی از دهنشون در میاد بهم میگن😭

صداشونو میشنوم دیوونه میشم:)

قهر کنن بهتره

من شهرک با کاربری دیگم تاپیک زدم گفتم همه چیزو😭

این بود متن تاپیکه

امروز صبح مامان بابام کار داشتن و میخواستن برن بیرون بهم گفتن نرو بیرون منم گفته باشه نمیرم ( تنها جایی که من میرم سوپری سر کوچمونه که ازش خوراکی بخرم)

بعد خودشون که داشتم میرفتن یادشون رفته که درو قفل کنن الان برگشتن بهم میگن که چرا تو رفتی بیرون میخوای بری چیکار کنی ( با حالت عصبانی)

به منی گیر میدن که ۱۶ سالمه :)

منم گفتم همه چیو گردن من نندازین مامانم گفت زبونتو کوتاه کن وگرنه یجور دیگه کوتاهش میکنیم ......

الانم که ناهار خوردیم سر میز بابام به مامانم گفت حق نداری دست به چیزی بزنی ،این ( منظورش منم) وظیفشه کار خونه انجام بده بعدم گفت این با زبون درسته یجور دیگه هم بلدیم باهات رفتار کنیم

همه اینارو با لحن بد گفتن

هیچی دیگه منم اومدم نشستم تو اتاقم از دستشون گریه میکنم :)))

من شهرک با کاربری دیگم تاپیک زدم گفتم همه چیزو😭 این بود متن تاپیکه امروز صبح مامان بابام کار داشتن ...

اره راجب منم توهم زیاد میزنن

شرکت شومیز کادو فرستاده بود واسه تولدم تا متنی که خود شرکت نوشته بود رو ندیده بودن باور نکردن

یا مثلا گاها دلم نمیخواد باهاشون برم بیرون مامانم میگه مگه میخوای چه غلطی بکنی؟

ψ ❤️