2777
2789
عنوان

از استادم خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 83 پست
اکثر دانشجوها تجربه عاشق شدن استادشون رو دارن یعنی عاشق استادشون میشندوست منم بعد چندین سال یه اعترا ...

سن کم چیه گلم؟! ۲۲ سالمه و تجربه بچگی و عاشقی الکی هم داشتم ولی هر علاقه رو که نمیشه اسمشو بچگی گذاشت. بع عنوان یه زن بالغ از یکی خوشم اومده که حالا از قضا استادمه اینش که دیگه دست من نبوده

آدم اینطور بگه نه از دانشگاه نه از محل کار نه تو هیچ اجتماعی رابطه نمیتونه داشته باشه

کلا محیط دانشگاه واسه اینکارا مناسب نیستمن که سرم به کار خودم بود سه بار با سه تا استاد واسم حرف در ...

چطور واست حرف دراوردن؟میشه بیشتر بگی

آره تو دانشگاه که حرف مفت زن زیاده. یه دانشجو ترم بالایی که مسئول همه کانون های دانشگاه هست هم فقط بخاطر استعدادم منو تحویل گرفت الان همه فکر میکنن عاشقم شده و با هم لاس میزنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور واست حرف دراوردن؟میشه بیشتر بگیآره تو دانشگاه که حرف مفت زن زیاده. یه دانشجو ترم بالایی که مسئو ...

یه استادی داشتم که باهاش چند تا درس داشتم بعد ترم اخری که باهاش درس داشتم خیلی خونده بودم همه هم میدیدن ما همیشه با هم شوخی داریم یا منو خیلی تحویل میگیره بعد که من نمرم خوب شده بود یه دختره پررو که نمره اش کم شده بود چون امتحان سختی بود تو دفتر جلوی استاد بهم گفت فکر نکن ما نمیدونیم تو با استاد سر و سر داری و نمره ات چرا بالا شده منم گفتم خفه شو و حرف دهنتو بفهم من درسمو خوندم و این حرفا لایق خودت هست

یا کلا ادم حسود زیاده که یهو وسط کلاس میگفت وای استاد راهنمات چرا انقدر تحویلت میگیره بنده خدا من ترم بعدش میخواستم بشم دانشجوی دکتریش و هم سن بودیم تو چمیدونی رابطه مون چیه این حرفو میزنی اونم استادی که متاهل بود یا منو که نمیشناسی کلا بچه ها حسود و دهن گشادن

فکر کن یدونه دیگه بود که یه دختره حسود پیک می رفت به پسری که خودش عاشقش بود و پسره از من خوشش اومده بود گفت فلانی یعنی من با استاد فلانی رابطه داره واسه اینکه منو از چشم پسره بندازه فکر کن پیچید تو کل پسرای دانشگاه و چطوری دیگه میشد جمعش کرد پسرا هم که لاشی و دهن گشاد ادمو با ننشون اشتباه میگرفتن به جز حالا ادم حسابی هاشون

عه پس سن عاشق شدن ۳۰ و ۴۰ هست؟! سن ناباروری و بازنشستگی و...یه چیزایی میگید آدم شک میکنه اصلا عقل دا ...

سن عاشق شدن سی چهل نیست

تو سن نوجوونی تا 25 ادم عشقای ناجور تجربه میکنه اگه درست تصمیم نگیره

مثل تو که از مرد متاهل خوشت اومده

سن عاشق شدن سی چهل نیست تو سن نوجوونی تا 25 ادم عشقای ناجور تجربه میکنه اگه درست تصمیم نگیرهمثل تو ک ...

چرا فکر میکنید هر آدم سن بالایی متاهله؟اینم یه منطق ناجور دیگه

من تحقیق کردم کامل از آشناهاش مجرده. نمیدونم طلاق گرفته یا کلا ازدواج نکرده یا زنش مرده یا هر چی ولی الان مجرده

چرا فکر میکنید هر آدم سن بالایی متاهله؟اینم یه منطق ناجور دیگهمن تحقیق کردم کامل از آشناهاش مجرده. ن ...

خب حالا تو برو جلو ببین چی پیش میاد

اتفاقا یه کاربری اینجا بود دانشجوی پزشکی بود و داستان زندگیش هم گذاشت و ام اس داشت و رفت مطب استادش و عاشق هم شدن و اختلاف سنی زیادی هم داشتن ازدواج کردن

خب حالا تو برو جلو ببین چی پیش میاداتفاقا یه کاربری اینجا بود دانشجوی پزشکی بود و داستان زندگیش هم گ ...

چمیدونم والا آدم جلو رفتنم نیستم آخه به هیچکس تا حالا خودم نخ دادم ولی ببینم چی میشه. مثلا چی بگم یا چکار کنم

چمیدونم والا آدم جلو رفتنم نیستم آخه به هیچکس تا حالا خودم نخ دادم ولی ببینم چی میشه. مثلا چی بگم یا ...

نمیدونم دقیق

من خودم از این ادما بودم که همیشه از محل نکردن ادما نتیجه میگرفتم

فکر کن یه استادی داشتیم که همه ارزوشون بود که جواب سلامشونو بده استاده بعد من از این استاده بدم میومد هیچوقت محلش نمیکردم اقا زد و این از من خوشش اومد چون محلش نمیکردم واسش سوال شده بود که من کی هستم محلش نمیکنم چون خودشیفته بود

یا با بعضی استادا شوخی میکردم یا سرزبون دار بودم و حاضر جواب خوششون میومد

هر کسی یه رگ خوابی داره

نمیدونم دقیق من خودم از این ادما بودم که همیشه از محل نکردن ادما نتیجه میگرفتم فکر کن یه استادی داشت ...

آره راست میگی بی محلی هم بعضی موقع ها جوابه

من این اتفاق با یه مدل معروف برام افتاد باور اول که دیدمش باهاش سلام و احوالپرسی پرسی کردم و رفتم ولی بعدش دیگه چون حوصله نداشتم محلش نزاشتم اونم از اونموقع روم کراش زده

ولی این خیلی مرد جا افتاده ایه فکر نکنم روش جواب بده فکر کنم صمیمیت آروم رو بیشتر خوشش بیاد

به هر حال مرسی🤍

سن کم چیه گلم؟! ۲۲ سالمه و تجربه بچگی و عاشقی الکی هم داشتم ولی هر علاقه رو که نمیشه اسمشو بچگی گذاش ...

زن بالغ🤣🤣

هنوز فنچی و به شدت احساساتی

حتی اگه زن و بچه نداشته باشه ازش شوهر درنمیاد پس خودتو نابود نکن