2777
2789
عنوان

از استادم خوشم میاد

889 بازدید | 83 پست

لطفا کسایی که کلا ساز مخالف دارید و وقتی دانش آموزی میگی دانشجو شدی عاشق شو الان درس بخونم، وقتی دانشجویی میگید وقتی سر کار رفتی، وقتی سر کاری میگی وقتی مردی... بنده یه رشته تاپ درس میخونم و حواسم به درس و زندگیمم هست

ولی چه کنم از استادم خیلی خوشم میاد. اصلا از هم کلاسی رو رل زدن با دانشجو های دیگه تو دانشگاه خوشم نمیاد تا حالا هم نکردم ولی این استادم با اینکه سنش خیلی بالاست ولی خیلی جنتلمن و کاریزماتیک هست...

از یه طرف میگم خطرناکه از یه طرف میبینم بعضیا میگن با استادشون دوست شدن نمیدونم

صدای بم قشنگ، خوش رفتار و جنتلمن، چشمای آبی، موهای طلایی و پزشک و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زن نداره نمیدونم کلا نداشته یا طلاق گرفتهسنش آره بالای ۵۰ ولی خب من هیچوقت سن برام مهم نبوده و نی ...

هدفت از دوستی صرفا دوستیه یا یه رابطه جدی؟به نظرم خیلی ریسکیه بعدا اگه خوب پیش نره تو دانشگاه چشم تو چشم میشین خیلی ضایع میشه

اکثر دانشجوها تجربه عاشق شدن استادشون رو دارن یعنی عاشق استادشون میشن

دوست منم بعد چندین سال یه اعترافی کرد جفتمون خندیدیم

ولی چون متاهل و سن بالا هست سعی کن بال و پر ندی بهش

یادت میره چون سنت کم هست زرت و زرت عاشق میشی

خب اونم از تو خوشش میاد؟؟؟ خب انتظار داری بگیم خب زن داره سرطان که نداره ؟

نمیدونم والا از کجا باید بفهمم خوشش میاد یا نه چون بیادم نمیتونه که ابراز کنه خودمم میترسم حرکتی بزنم

کلا محیط دانشگاه واسه اینکارا مناسب نیست

من که سرم به کار خودم بود سه بار با سه تا استاد واسم حرف در اوردن که باهاشون دوستم چون فقط تحویلم میگرفتن یا دانشجوی خوبشون بودم

چرت و پرت پشتت در بیاد تو دانشگاه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد

یعنی من بعد پنجاه سال هم برم از ذهن بعضی ها اون ماجرا پاک نشده

هدفت از دوستی صرفا دوستیه یا یه رابطه جدی؟به نظرم خیلی ریسکیه بعدا اگه خوب پیش نره تو دانشگاه چشم تو ...

حالا اولش که دوستی و شناخت بعد شایدم یه رابطه جدی

آره ریسکش بالاست ولی خوبیش اینه که هر ترم فقط ۳ یا ۴ جلسه باهامون درس داره بقیشو بفیه استادای بیوشیمی میان یعنی زیاد با هم چشم تو چشم نیستیم