سلام دوستان
من هفت هشت ماهی هست با اقایی وارد رابطه شدم
رابطمونم خوبه و از اول رابطه اون اقا بوده ک همیشه پیگیر بوده و پیام و زنگ میزده اما نزدیک ب یکماهی هست که رابطمون سرد شده مثلا دیگه نمیگه بیا ببینمت یا دلم تنگ شده
الان یکماهه حتی همو ندیدیم😑
در صورتی ک قبلا تا چند وقت همو نمیدیدم مدام میگفت ک دلم تنگ شده هر روز زنگ میزد ولی الان سه روز شده که هیچ سراغی ازش نیست هفته پیش دو روز غیبش زد که خودم پیامش دادم ک کجایی چرا نیستی در جواب گفتش که من هستم ولی مگ تو هستی برات مهمه همیشه من باید پیام بدم خواستم این دفع تو بیای جلو و این حرفا منم گفتم ناراحت بودی میتونستی بگی نکه بری غیب شی و اونم گفت میخواستم ببینم تا کجا پیش میره تو صدتو بزار تا منم صدمو بزارم این گذشت ولی بچها من سردیو حس میکنم اون ادمی که قبلا بود دیگ نیست شاید بگین خب اوکی توقع از تو داره ولی خب من میبینم انلاینه ولی پیام منو سین نمیزنه یا اینکه همون لحظه جوابشو میدم میره غیب میشه یکساعت بعد جوابمو میده اینا طبیعه؟ ادمی که اینقدر پیگیر بوده و ادعای دوست داشتن داشته یهو انقدر سرد شه؟ مثلا سه روز پیش کل روزو هیچ پیامی نداد من خودم پیامش دادم ک کجاست و چیکار میکنه حدقل توقع داشتم فرداشو اون پیام بده ولی الان سه روز میگذره و خبری ازش نیست🙂
چیکار کنم؟ هیچی نگم تا خودش پیام بده؟ یا پیامش بدم؟