2777
2789
عنوان

وای من چرااینجوریم شماهم مثل منید

146 بازدید | 17 پست

مامان دوتا دوقلوی خوشگل ونازم وخداروشکر همیشه وهمیشه شکرگزار وجود همسرم وخانوادم هستم همیشه هم واسه طول عمر وسلامتیشون دعامیکنم

ولی مدام ناامیدم میگم خب الان مامان شدم تهش چی چیکار کنم بااین همه مسولیت یا اصلا ازدواج کردیم که چی بشه یا یهو انگار کلی افکار ناامیدی ومسخره ومزخرف وسیاه وتاریک میاد تومخم بیدارمیشم صلوات میفرستم. میگم بس کن بس کن بس کن خیلیا دوس دارن جای توباشن چه مرگته این افکارمیاد تومخت اصلا نمیدونم چمه واقعا طبیعی نسبت به اینده به همه چی یهواینجودی میشم یامیگم خب ازدواج کردیم که چی یعنی قرار اینهمهههههه که ازدواج کردیم همه روزامون همین مدلی بگدره نمیدونم. درکم. میکنید یانه حس مسخره ای دارم دوقلوهام یکسالشون خداروشکرهمسرمم خیلی مردخوبیه خانوادمم فداشون همیشه. حمایتمون میکنن ولی نمیدونم چمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه لزوما گفت این افسردگیه.

اما وقتی جوابی پیدا نکنی افسردگی میاد سراغت.

شما درگیر معنای زندگی هستی. مثلا چرا بدنیا میایم. چرا زندگی فقط بخور بخوابه. تهش که چی.

این سوالات کاملا از ذهن یک آدم نرمال بیرون میاد.

اگه اینارو از خودت نپرسی غیرطبیعی هستی.

خوشی زده زیر دلت این باب مزاح که لبخند بزنیولی عزیزم احتمالا افسردگی پس از زایمان گرفتی حواست باشه

نمیدونم واقعا نه اخه یکسال اززایمانم گذشته یه روز شاد وشنگول وپرازامیدم یا روز پوچ

درک میکنم احساس پوچی میکنی تو زندگیت یا یه خلأ انگار تو زندگیته

بنظرم صوتهای استاد محمد شجاعی رو گوش بده، در زمینه های مختلف سخنرانی دارن، بعضی موضوعاتش نزدیک 100 جلسه ست میتونی هرروز وقت بذاری یکیو گوش بدی خیلی خوبه واقعا زندگیت صدوهشتاد درجه تغییر میکنه

گرچه یاران فارغند از یاد من.... از من ایشان را هزاران یاد باد

نمیدونم واقعا نه اخه یکسال اززایمانم گذشته یه روز شاد وشنگول وپرازامیدم یا روز پوچ

افسردگی زایمان ممکنه سالها طول بکشه

و دقیقا همین که میگی یه روز شنگولی یه روز پوچ باید حتما پیش دکتر بری

نمیشه لزوما گفت این افسردگیه.اما وقتی جوابی پیدا نکنی افسردگی میاد سراغت.شما درگیر معنای زندگی هستی. ...

مثلا دیروز به مامانم. میگفتم خب اصلا توازدواج کردی ریگه بچه براچیت بود یا اصلا من ازدواج کردم بچه براچیم بوداین چه چرخه ای ببین. اصلا نقل ناشکری نیستا من قربون پسرام وخانوادم وشوهرم میرم دم به دقیقه فقط مدتیه این حالتا وسوالات وفکرا ناامیدم کردن

یه مقدار تفریح و کار هایی که دوست دارید انجام بدید رو در برنامتون بگذارید از خانوادتون کمک بگیرید بچ ...

یه پسرم پیش مامانم هفته ای دوروز میارمش پیشم وبیشتروقتا پیش مامانمم تفریح خاصی نداریم میشه گفت یه چرخه تکراری ولی نمیفهمم مشکل کجاست همش میگم اصلا چراباید این چرخه وجودداشته باشه

یه پسرم پیش مامانم هفته ای دوروز میارمش پیشم وبیشتروقتا پیش مامانمم تفریح خاصی نداریم میشه گفت یه چر ...

الان خیلی از ما دچار روزمرگی شدیم . بچه کلا تفریحات رو محدود میکنه. دو ساعت با شوهرت یا تنهایی برو بیرون. کافه گردی ، یجایی که دوس داری . هفته ای یه بارم شده این کارو انجام بده برای روحیت خوبه.

مثلا دیروز به مامانم. میگفتم خب اصلا توازدواج کردی ریگه بچه براچیت بود یا اصلا من ازدواج کردم بچه بر ...

کاملا منظورتو متوجه شدم. چقدر خوشحالم که با مامانت اونقدر راحتی که این سوالارو بشینی ازش بپرسی.

چون ما ایرانیا ذاتا آدمی نیستیم که حرف بزنیم با همدیگه خانوادتن.

منم گاهی از مامانم میپرسم خب که چی

جواب قانع کننده نمیده، خودشم فقط با توکل به خدا این زندگیو پذیرفته

اما خب اگه ادم یه جایی از خدا قطع امید کنه و به وجودش مطمئن نباشه خب چی میشه؟ تموم زندگی از هم میپاشه

چون الان مامانم فقط میگه خداروشکر، خدا خواست، خدا خدا میکنه فقط.

اتفاقا داشتم فکر میکردم از مامان بزرگم بپرسم تا حالا به خودکشی فکر کرده یا نه

نسل های بزرگتر هیچوقت در موردش صحبت نمیکنن انگار هیچی از پا درشون نمیاره

البته اکثرشون هم افسردگی دارن فقط نمیخوان باور کنن. هرچی زخمه به بچه هاشون میزنن فقط

اما در کل زندگی همینه. ازدواج میکنی درس میخونی غذا میخوری بچه میاری بچه هان عروسی میکنن

واقعا همینه . چیز پیچیده ای نیست. اما ما خودمون عرض زندگی رو زیاد میکنیم. مثلا ساز یاد میگیریم. زبان میخونیم سفر میریم. چادر میزنیم توی طبیعت. با بچه هامون آتیش روشن میکنیم. قصه میبافیم. شعر میخونیم میرقصیم.

عزیزم عرض زندگیت رو زیاد کن. یاد بگیر زندگی کنی.

ما زندگی کردن بلد نیستیم. کارهایی رو با بچه ها و شوهرت تجربه کن که تا حالا نکردین