2777
2789
عنوان

روزاتون چطوری میگذره

333 بازدید | 33 پست

از زمانی که صبح بیدار میشید تا وقتی بخوابید چه کارهایی انجام میدید مثلا کارهای روزمرتون چیه یا مثلا در طول روز چه سرگرمی دارید؟

از زندگیتون راضی هستید ؟

برام جالبه بدونم و با زندگی خودم مقایسه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح ها زود بیدار میشم و میشینم. سنگ دوزی تا غروب. زندگی من چیزی نیست مقایسه کنی. چون همش کار. بعد غروبم. بازم میشنم تا نصفه شب کار کردن 😌

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بیشتر روزها دانشگاه میرم روی پایان نامه کار میکنم

روزایی هم که نمیرم، میرم گردش و پارک و اینا. فقط جمعه ها خونه ام

تایمای تو خونه هم بیشتر گوشی دستمه، یا مقاله میخونم یا نت گردی.گاهی هم کتاب و اوریگامی و اشپزی

هفته ای یکی دو بار هم به گل و گیاهام و خودم میرسم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

میخوام تغییر ایجاد کنم ولی خیلی سخته دوباره برمیگردم به قبل... باید خیلی اوایلش خودتو مجبور کنی که اصن شروع کنی ۵۰درصده راهو رفتی تا یکی دوماه تداوم هم باشه دیگه تمامه

خداونداااا

از صبح جز استرس کشیدن کار دیگه ای نکردم🌚

تکراری... پسرم میفرستم مدرسه باز میخوابم شوهرم ساعت نه نیم ده میره مغازش ناهار درست میکنم ... جارو برقی... یکم اشپزخونه مرتب میکنم سایت هم زیاد میام اون وسطا ب دخترمم صبونه خوراکی میدم خلاصه باز پسرم از مدرسه رمیاد شوهرم از مغازش میاد ناهار میخوریم ظرف میشورم نماز میخونم تا این تایم باز شوهرم میره میخواد شام بذارم ی چای بخورم سایت بیام همین

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏