2777
2789
عنوان

نمی‌دونم پشیمونیم از سر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قبول دارم پر توقعمولی خب اینطوری بارم آوردننمیدونم باید چیکار کنم

اینطوری بارت نیاوردن وضع مالیتون خوب بوده هرچی خواستی فراهم کردن آدم مگه میتونه چیزی که جیگر گوشه اش میخواد فراهم نکنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خودم قبول دارم مشکل ار طرز فکر خودمه ولی هی فکر میکنم اگر با فلانی ازدواج کرده بودم از لحاظ مالی هم ...

میزان محبتت به آقای فلانی و همسرت چطوره عزیزم؟ به کدوم علاقه داشتی؟

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

[QUOTE=404923065]پسر خوبیه از یه پسر ۲۲ ساله چه انتظاراتی داری ؟ وقتی برات بعد مالی انقد اهمیت داره خب اشتباه کردی ...[/QUOTE

فکر میکردم بتونم توقعم رو پایین بیارم

ولی نمیتونم

[QUOTE=404923065]پسر خوبیه از یه پسر ۲۲ ساله چه انتظاراتی داری ؟ وقتی برات بعد مالی انقد اهمیت داره ...

اشتباه کردی که فکر کردی یه شبه میتونی خودتو عادت بدی تروخدا یذره به فکر پسرای مردم هم باشید

بعد میگن چرا پسرا زن نمیگیرن و دنبال دختر بازی ان

شما هم شدی مثل اون کاربر که اختلاف سنی با شوهرشو قبول کرده بود فکر کرده بود کنار میاد بعد نتونسته بود کنار بیاد 😐

میزان محبتت به آقای فلانی و همسرت چطوره عزیزم؟ به کدوم علاقه داشتی؟

جریانش طولانیه عزیزم

فلانی منظورم پسر عممه

من از کوچیکی تا همین ۳ سال پیش پسر عممو دوست داشتم

ولی اون عاشق یکی دیگه شد و منو میخواست به زور با یکی دیگه آشنا کنه

منم اون موقع ازش متنفر شدم

تا همین یکسال پیش که نوه خاله پدرم اومد گفت چند ساله عاشقمه و همه جوره عشقشو ثابت کرد و منم بهش علاقه پیدا کردم

ولی حالا ...

اینطوری بارت نیاوردن وضع مالیتون خوب بوده هرچی خواستی فراهم کردن آدم مگه میتونه چیزی که جیگر گوشه اش ...

بله عزیزم چون وضعمون اوکی بود همه چی برام فراهم بود و منم پر توقع

ولی حالا خیلی پشیمونم و هی میگم لیاقت من بیشتر هست

اشتباه کردی که فکر کردی یه شبه میتونی خودتو عادت بدی تروخدا یذره به فکر پسرای مردم هم باشید بعد میگن ...

اشتباه از خودمه

ولی جرات ندارم جدا بشم

چون هم شوهرم خیلی عاشقمه و هم پدرم نمیزاره بخاطر مسئله مالی بخوام جدا بشم

بله عزیزم چون وضعمون اوکی بود همه چی برام فراهم بود و منم پر توقع ولی حالا خیلی پشیمونم و هی میگم لی ...

پس جداشی خیلی بهتر شوهرت گناه داره تا ابد عذاب بکشه چه گناهی کرده مگه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺