2777
2789
عنوان

این داستان خواستگار عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 87 پست
نشون دادمولی مزایا و حقوق چیزهایی که داشت برام در نظر میگرفت اندازه حقوق سه نفر الان بود😁

بابا حرف باد هواست از کچا معلوم فردا سر قول و قراراش بمونه ؟

حالا سرکار رفتن یا نرفتن رو میشه دربارش توافق کرد ولی اینکه ادامه تحصیلت رو نصفه رها کنی اشتباه محضه عزیزم فکر کن انصراف بدی از رشته ای که به قول خودت انقدر براش تلاش کردی بعد طرف خوب نبود و خواستی جدا بشی خدایی نکرده اونوقت چی??? حداقل اگه درست رو بخونی ولی سرکار نری بعدها کار میتونی پیدا کنی

پرستار یا ماما هستید؟ حس میکنم از استقلال شما میترسه

نه ولی رشته ام مرتبط با درمانه

اتفاقا خیلی به زن پر و بال میدن خانوادش ، خودش هم نمیگفت محدود باش فقط حرفش ادامه تحصیل بود و کار

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم خیلی ترسیدم و همینطور خانوادمم مخالف هستند از اون رشتههای کادر درمان که بعداً شیفت شب سخت و ش ...

شیفت شب و طولانی اینجوری زندگی برای خودتم سخت میشه

یه کار آسونتر پیدا کن چون که مشکل مالی نداره اون آقا بگو خونه و... هم به اسمت کنه پشتوانه مالیت بشه

خانوادگی که خیلی زن دوست هستم خیلی هم به خانمهاشون اختیار میدن توی زندگی اما واقعاً من تعجب کردم

در مقابلش شما هم چیزهایی ازش می خواستی که تعجب کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وای من چنین شوهری داشتم چه لباسا وسفروتفریحایی که انجام نمیدادم حیف 😂😂😂

تا آرنج النگو موها بلوند ابرو ها میکرو😂

همه صورتمم ژل میزدم شبیه متین ستوده بشم😅

لمینت یخچالی دندون یادم نره😂😂

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

اتفاقا کلی پول و طلا و حساب بانکیو اینا در نظر گرفته بود

از نظر من اشتباه کردی میشستی تو خونه خانومی میکردی هر روز رنگ و مش و گردش و کاشت ناخون و.....

پس انداز هم میتونستی انجام بدی،شما کار میکنی که اینارو بدست بیاری دیگه

این اقا بد دل و شکاک که نبوده دوست داشته خانمش سر کار نره همین

اینها تعریفشون از زن اون چیزیه که تو ذهنشون هست یه موجود مطیع و سر براه و طبق معیارها و خط و حدود خو ...

خانواده اش که اصلا این طور نیستن خیلی به زن پر و بال میدن

خودش هم خیلی داشت بحث ساپورت مالی و طلا و پس انداز زن رو پیش میکشید که بگه مثلا گفتم خودت نری سر کار ولی خودم هرچقدر بخوای دستتو آزاد میذارم

ولی من موافق نبودم ، مطمئنم مامانم دیگه سنگ هم بباره نمیخواد

نه میگفت من یه خانم تحصیل کرده میخواستم که دانشگاه رفته باشه اما نخواد کار کنه ولی چون رشته شما رشته ...

بهش می گفتی شما چطوری تضمین می کنید که من رو از لحاظ مالی تامین می کنید ،ممکنه یه قولی الان بدید ولی بعدا بهش عمل نکنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگه وضعش خوب باشه چه بهتر میشینمتوخونه به خودم میرسم کارتم پول دار همیشه

بالاتر گفتم

دقیقاً همین بود خیلی بحث مالی و ساپورت کردن مالی و وسط میکشید خیلی همش میگفت که پول میده کارت میده طلا میده فلان میده بیسار میده

ولی خانوادهام رضایت ندارن با توجه به این شرطش خودمم دلم رضا نیست دید خوبی نسبت به اینکه همین روز اول هم دانشگاه هم سر کار رو ممنوع کرده ندارم اگه فقط میگفت سر کار دیدم شاید یه ذره بهتر بود البته باز هم رد میکردم اما اینکه آورده حرف از دانشگاهم زده خیلی خوشایندم نیست