2777
2789
عنوان

این داستان خواستگار عجیب من

1561 بازدید | 87 پست

سلام

یه آقای خیلی متشخص از یه خانواده بسیار مرفه و تحصیل کرده و اسم و رسم دار اومدن خواستگاری من

اونم با هزاربار اصرار وخواهش و واسطه...

این آقا وقتی با من صحبت کردن اول شروع کردن خیلی منطقی داشتن پیش میرفتن از من تعریف کردن گفتن این خیلی خوبه که تلاشم رو کردم و به رشته خوب و آینده داری رفتم، میگفتن که این همه تلاش من نشون دهنده سخت گوش بودن و سرسخت بودن منه و این بهشون نشون میده که من خانم پرتلاشی هستم و...

تهش برگشتن گفتن اما من دوست ندارم خانمم اینطور درسشون رو ادامه بدن و ازتون میخوام قبل اینکه قرار مراسم نامزدی و عقد رو بزاریم شما انصراف بدید و به من قول بدین که هیچ وقت سودای ادامه دادن و حتی سر کار رفتن در این رشته رو نداشته باشید

میگفتن اصلاً با سرکار رفتن خانمها مشکل دارند و همیشه قصدشون این بوده که همسرشون فقط تحصیل کرده باشند و سر کار نرن، اما چون رشته من فرسایشیه حتی دوست ندارن من ادامه تحصیل بدم همینطوری یه کار همه چیو ول کنم تازه بهشون تعهد بدم که هیچ وقت فیلم یاد هندستون نمیکنه

زیبا نیست؟ گشتن منی که کاملاً نظر مقابلشون دارمو پیدا کردن انتظار قول و قرار و تعهد هم دارن

شما بودید واکنشتون چی بود؟

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

ردش می کردم.

این از اون مردهایی هست که کامل می خواد اختیار زنش تو دست خودش داشته باشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در خروجی رو بهشون نشون بده

نشون دادم

ولی مزایا و حقوق چیزهایی که داشت برام در نظر میگرفت اندازه حقوق سه نفر الان بود😁

ردش می کردم.این از اون مردهایی هست که کامل می خواد اختیار زنش تو دست خودش داشته باشه

خانوادگی که خیلی زن دوست هستم خیلی هم به خانمهاشون اختیار میدن توی زندگی اما واقعاً من تعجب کردم

طرز فکر خطرناکیه فرار کن رشته چیه مگه آنقدر گارد داره ؟

خودمم خیلی ترسیدم و همینطور خانوادمم مخالف هستند

از اون رشتههای کادر درمان که بعداً شیفت شب سخت و شیفتهای پشت سر هم داره

منم تحصیل کرده هستم یه دوره ای می رفتم سر کار. ولی الان دیگه تو خونه هستم و به شوهر و بچه هام می رسم

ولی خب تصمیم خودم بوده جبر و زوری در کار نبوده!

یه مثال برات بزنم من شاید گاهی اوقات انقدر تو خونه سرگرم باشم که یک هفته هم از خونه بیرون نرم و برام مهم نباشه

ولی اگه شوهرم در خونه رو هر روز برام قفل کنه هر روز و هر لحظه حس زندانی بودن و محدود شدن بهم دست می ده!

خیلی فرقه که یه راهی رو خودت انتخاب کنی یا بهت تحمیل کنند!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نشون دادمولی مزایا و حقوق چیزهایی که داشت برام در نظر میگرفت اندازه حقوق سه نفر الان بود😁

ای بابا حیف شد ک

باید زنش میشدی الانم ب جا درس خوندن میرفتی عشق و حال

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد