2777
2789
عنوان

این داستان خواستگار عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 87 پست
به نظرم اگه رشته ات خوب هست و درامد داره. باز هم خواستگارهای با موقعیت خوب میاد سراغت یادمه یه خ ...

اره عزیزم گفتم نه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
میگفتی منم ترجیحم اینه یه زن موفق و مستقل باشم پس تفاهم نداریم باهمدیگ

رد کردم

البته فعلا مامانم اینا بهشون نگفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبول میکردم وقتی نیاز مالی نداری چرا باید کار کنی زن نباید کار کنه خسته و شکسته میشه بخودت برس بچ ...

اخه فقط بحث نیاز مالی نیست

من کلی زحمت کشیدم از طرفی دوست دارم اگه یه زمانی بخوام شغلم رو کنار بزارم یا تغییری توی روند تحصیلم ایجاد بکنم به تصمیم خودم باشه نه اینکه به اجبار یا زور بقیه باشه این اجبارش کلافم میکنه به خاطر همین نه

ننه واقعاً خیلی خانواده خوبی هستند از لحاظ بال و پر دادن به خانمها ساپورت مالی کردن حمایت کردن و این ...

به نظرم بهش فکر کن ،با کسایی که توی رشته اتون هستند و موفقند و سرکار خوب با حقوق خوب میرن مشورت کن ،

موافق نیست بعدا تو یه رشته دیگه درس بخونی و مدرکش رو داشته باشی؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ی شبی ک شیفتی و بیمارا کلی بهت بدوبیراه گفتن و از بس سالها شیفت های به هم ریخته رفتی خواب و بیداریت ...

شما هم کادر درمانید؟

ببین همین حرفش که میگه بیا پیش وکیل تعهد بدیم اونم اول کاری واقعا زشته یه جوریه نشونه خوبی نیست

بیچاره اینو دیگه برا اطمینان من گفت

ننه واقعاً خیلی خانواده خوبی هستند از لحاظ بال و پر دادن به خانمها ساپورت مالی کردن حمایت کردن و این ...

من یه دوست داشتم وضع مالی شوهرش خوب بود و نیاز مالی نداشت سرکار بره ولی خیلی به کار کردن علاقه داشت بالاخره بعد چند سال سرکار رفت،روزای اول انقدر شور و اشتیاق داشت ،الان چند سال که گذشته،دیگه اون شور و اشتیاق رو نداره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

به نظرم بهش فکر کن ،با کسایی که توی رشته اتون هستند و موفقند و سرکار خوب با حقوق خوب میرن مشورت کن ، ...

چرا اتفاقا با درس خوندن مشکلی نداره خودش میگفت من دنبال یه خانومی میگشتم که تحصیل کرده باشند اما هیچ وقت نخوان سر کار برن اما به طور کلی با رشته من خیلی مشکل داشت میگفت حتی درس خوندن توش هم فرسوده کننده است

بچههای رشته ما اینطورین که وقتی از سر شیفت و کتاب بلند شدن باهاشون حرف بزنی شاکین همه میگن قبول کن اما در حالت عادی در نظرشون منفیه

نه دیگه من تصمیمم گرفتم نمیخوام اینو چون یه جور برام حکم اجبار داره

من یه دوست داشتم وضع مالی شوهرش خوب بود و نیاز مالی نداشت سرکار بره ولی خیلی به کار کردن علاقه داشت ...

میدونم اما نه

اره خودم اصلا دنبال اینم وابستگی به رشته ام رو کم کنم برا درآن برم سراغ بیزنس دیگه اما دوست دارم ا ...

عزیزم اصلا ازدواج یه تعهده طرفین به هم تعهداتی میدن و باهاش کنار میان دیگه بسته به شرایطشون