2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به زور

5106 بازدید | 169 پست

منو ببره شهری که دوس ندارم.

من اصالتا واسه ابهرم شوهرمم زنجان، الان کرجیم قراره از اینجا بریم یه شهر دیگه، شوهرم گیر داده بریم زنجان یا اردبیل ولی من اصلا دلم نمیخواد، بهم میگه وقتی خونه گرفتیم مجبوری بیای، پس من تو این زندگی چیم؟ یعنی نباید تو شهری باشم که دوست دارم؟ من میخوام برم یا لرستان یا گیلان، اینایی که شوهرم میگه رو دوس ندارم خیلی شهر متعصبین زندگی بینشون سخته، حالا اگه میگفت تبریز شاید میرفتم اونم بخاطر امکاناتش، سر این چند روزه دعوا داریم، شما بودین میرفتین شهری که دوست ندارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور اینقد دستتون تو انتخاب شهر بازه؟

منم تعجب کردم چ باحالن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اگه باز بود که دعوا نداشتیم، میگه یا اردبیل یا زنجان ولی من دوست ندارم

با دعوا چیزی درست نمیشه

با مهربونی برو مخشو بزن

روز مردم نزدیکه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اخه دلیلش چیه!؟ شاید کارش اونجا بهتره یا میگه به زادگاه خودمون نزدیکتریم بلاخره هر دو ترکین

خب دوس ندارم نه شهرشو نه مردمشو، بریم کارمون زاره، هرلحظه فامیل هامون برامون دردسرن، البته فامیل های من ابهرن فامیل های شوهرم زنجانن، اصلا دلم نمیخواد برم