nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 عنوان من دیگه از پیدا کردن کار مناسب ناامیدم 260 بازدید | 23 پست این مدت اصلا نتونستم کار خوب پیدا کنم یه جا میرفتم خیلی حقوقش کم بود عین چی کار میکردم آخر ماهم تا منت نمیکشیدم حقوق نمیدادن آخر در اومدم آگهی هارو میبینم یا خیلی سابقه و توقع بالا دارن یا میگن یک ماه باید بیای مفت آزمایشی کار کنی بعد حقوق 1404/10/04 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 منم بیکارم ۳۱ سالمع مجردم وناامیذ وآقا آدم میمونه دیگه چه کنه مراکز دولتی ک کلا پارتی سهمیه ست ما این وسط قربانی هستیم فقط
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1156 من تا نهم خوندم.خواستم دورادور بخونم شوهرم نزاشت.خواستم برم کار یاد بگیرم نزاشت.الان میخوام یه کاری تو خونه باشه چیزیپیدا نمیکنم🥲کلا امیدم از دست رفته گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
shadi____iii عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2789 تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه
nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 منم بیکارم هرچی ازمون هممیدم قبول نمیشم آزمون خخخ پول هدر نده خوشون قید کردن ک سهمیه دارها اولویت هستند
یاصاحبالزماناغثنی عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1148 وآقا آدم میمونه دیگه چه کنه مراکز دولتی ک کلا پارتی سهمیه ست ما این وسط قربانی هستیم فقط 😔😔😔
nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه من تحصیل کره ام بعدشم ظرف شویی مناسب من نیست کامپیوتر ولیسانس حسابداری ام
نیکی_نمکی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3911 آزمون خخخ پول هدر نده خوشون قید کردن ک سهمیه دارها اولویت هستند نه ما سهمیه نداریم داداشم قبول میشه من نه هر دو هم یک ازمون میدیم:)
یاصاحبالزماناغثنی عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1148 تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه بگو ک بعدا هزینه درمان دیسک کمر و واریس صد برابر ده تومنهاینا کار مردونه سمگ کم ظرف دارن مگ کم کار دارنتو حرف اسونه
nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه فروشندگی تو شهرستان یک شیف ۴ تومن کافی نت منشی هم ۴ تومن بنظرت طرف تو خونه بشینه چهار تومن نمیتونه دربیاره کلی وبسایت صرافی هست ک رفرال پول میده
nashans مدیر استارتر عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3685 نه ما سهمیه نداریم داداشم قبول میشه من نه هر دو هم یک ازمون میدیم:) مردها متاهل اولویت هستند تا دخترها خانم ها تو بانک و اینا اکثرا مرد برمیدارن
300_maryam عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 5649 اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده و بعد چرخه شانس هم ۲۰۰ تا۳۰۰ هزارمیدهدومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده وچرخه شانسش ۱۵۰ هزاردیگ میدهاین دوتاخودم ۷۰۰ هزارگرفتم
یاصاحبالزماناغثنی عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1148 فروشندگی تو شهرستان یک شیف ۴ تومن کافی نت منشی هم ۴ تومن بنظرت طرف تو خونه بشینه چهار تومن نمیتونه د ... مگ ماها رو میخان ک فروشنده بشیم؟بایذ داف باشی یا باید ببخشید دستمالی کننماها اهلش نیستیم نمیخان موناینجا دخترای فروشنده پلنگن دافن ارایش عروسی میکنن و لنز میگذارن دلم میسوزه براشون اگ نکنن مث من نمیخانشون