2777
2789

این مدت اصلا نتونستم کار خوب پیدا کنم یه جا میرفتم خیلی حقوقش کم بود عین چی کار میکردم آخر ماهم تا منت نمیکشیدم حقوق نمیدادن آخر در اومدم آگهی هارو میبینم یا خیلی سابقه و توقع بالا دارن یا میگن یک ماه باید بیای مفت آزمایشی کار کنی بعد حقوق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا نهم خوندم.خواستم دورادور بخونم شوهرم نزاشت.

خواستم برم کار یاد بگیرم نزاشت.

الان میخوام یه کاری تو خونه باشه چیزیپیدا نمیکنم🥲

کلا امیدم از دست رفته

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه

من تحصیل کره ام بعدشم ظرف شویی مناسب من نیست کامپیوتر ولیسانس حسابداری ام

تو دیوار بگرد برو تو رستوران قسمت ظرف شوییش یا برو فروشنده شو حقوقشون ۱۰ تومن به بالاعه

بگو ک بعدا هزینه درمان دیسک کمر و واریس صد برابر ده تومنه

اینا کار مردونه س

مگ کم ظرف دارن مگ کم کار دارن

تو حرف اسونه

فروشندگی تو شهرستان یک شیف ۴ تومن کافی نت منشی هم ۴ تومن بنظرت طرف تو خونه بشینه چهار تومن نمیتونه دربیاره کلی وبسایت صرافی هست ک رفرال پول میده

اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده و بعد چرخه شانس هم ۲۰۰ تا۳۰۰ هزارمیده

دومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده وچرخه شانسش ۱۵۰ هزاردیگ میده

این دوتاخودم ۷۰۰ هزارگرفتم

فروشندگی تو شهرستان یک شیف ۴ تومن کافی نت منشی هم ۴ تومن بنظرت طرف تو خونه بشینه چهار تومن نمیتونه د ...

مگ ماها رو میخان ک فروشنده بشیم؟

بایذ داف باشی

یا باید ببخشید دستمالی کنن

ماها اهلش نیستیم نمیخان مون

اینجا دخترای فروشنده پلنگن دافن ارایش عروسی میکنن و لنز میگذارن دلم میسوزه براشون اگ نکنن مث من نمیخانشون