2777
2789
عنوان

عادت غیرطبیعی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 42 پست
نگران نباشید سن شش سال برای اصلاح مشکلات و انحرافات استخوانی مثل زانو سن خوبی هست حتما نزد پزشک پیگی ...

حدودا چند جلسه باید بیان ؟

چون من پسرم از وقتی میره مدرسه و باید بشینه پای مشق نوشتن خیلی بیشتر شده این مدلی نشستنش تذکز هم فاید ای نداره من فقط نگا میکنم خودم حرص میخورم

منم مثل پاریس هیچ وقت نمی‌خوابم!

اگه بچه موقع راه رفتن پاهاشو میکشه یا درست زمین نمیذاره، ممکنه از همین چیزایی باشه که شما گفتین؟

اگر ایشون نوپا هستن و تازه راه افتادن تا مدتی طبیعیست ولی در سنین بالاتر بویژه اگر با درد یا زمین خوردن مکرر همراهه باید معاینه بشن.

دختر من موقع نشستن همیشه پاهاشو بد میذاره، هرچی تذکر میدم فایده نداره. چیکار کنم؟

باید دید منظور از بد نشستن چیست، نشستن به شیوه اصطلاحا قورباغه ای باعث تشدید چرخش پاشنه به خارج و مشکلات بعدی می شود

من همیشه به نشستن بچهم گیر میدادم که صاف بشین، پا جمع کن. ولی ته دلم فکر میکردم حالا بزرگتر شه خودش ...

نگران نباشید اکثر مراجعین مشکلات شدید ندارند و با حرکات اصلاحی و مواردی مثل کفی طبی و زانوبند قابل اصلاح هستند

اگه بچه روی پنجه پا راه بره یا پاش کامل زمین نخوره، اینم جزو همون علائمه یا طبیعیه تو سن رشد؟

اگر این کار رو به صورت عادتی انجام می ده و گاهی پاشنه رو روی زمین میذاره و گاهی نه معمولا جای نگرانی نیست ولی باید از نظر کوتاهی تاندون آشیل معاینه بشن که در سنین پایین با اسپلینت و ورزشهای کششی به راحتی قابل اصلاحه

حدودا چند جلسه باید بیان ؟چون من پسرم از وقتی میره مدرسه و باید بشینه پای مشق نوشتن خیلی بیشتر شده ا ...

ابتدا باید ریشه مشکل با معاینه و در صورت لزوم عکسبرداری مشخص بشه تا بتوان درمان موثر انجام داد، پاها یک زنجیره متصل به هم هستند و مثلا چرخش پاشنه می تواند روی ساختارهای بالاتر مثل زانو تاثیر بگذارد و بالعکس.

راستش من اصلاً تا حالا دقت نکرده بودم 😳 الان که نوشتید یادم افتاد دخترم موقع راه رفتن پاش یه کم میچ ...

چرا شما کنار اسمتون تیک دارید؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پسر من بعد از پارک همیشه میگه پام درد میکنه 😢 همه میگفتن شیطونه و طبیعیه، ولی ته دلم نگران بودم. ای ...

چرا شما کنار اسمتون تیک دارید؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دکتر برای قورباغه ای نشستن حرکتی هست که داخل خونه انجام بدیم ؟

قورباغه ای یعنی چطور