2777
2789
عنوان

عادت غیرطبیعی بچه ها

381 بازدید | 42 پست

من متخصص طب فیزیکی و توانبخشی هستم و هر روز با کودکانی کار میکنم که مشکلشون از یه علامت خیلی ساده شروع شده...

❓کودکتون:

• زود خسته میشه؟
  • موقع راه رفتن پاش به داخل یا بیرون میچرخه؟
  • موقع نشستن قورباغهای میشینه؟
  • از درد پا یا زانو بعد از بازی شکایت میکنه؟

خیلی از والدین فکر میکنن اینا «طبیعیه و با رشد درست میشه»
اما واقعیت اینه که بعضی از این علائم اگر بهموقع بررسی نشن، میتونن در آینده باعث درد زانو، کمر یا حتی انحراف ستون فقرات بشن.

🔍 تشخیص زودهنگام توی سن رشد، خیلی وقتها جلوی درمانهای سختتر رو میگیره.

❓حالا میخوام بدونم:
بچهی شما کدوم یکی از این علائم رو داره؟
یا اصلاً تا حالا بهش دقت کرده بودید یا نه؟

وای من دقیقاً همین اشتباه رو کردم 😔 پسرم زود خسته میشد و قورباغهای مینشست، همه میگفتن طبیعیه. الان که ۶ سالشه درد زانو گرفته و تازه فهمیدیم باید زودتر میبردیمش پیش متخصص. کاش این آگاهیها زودتر به گوش آدم برسه.

زندگی منشوریست در حرکت دوار

پسر من بعد از پارک همیشه میگه پام درد میکنه 😢 همه میگفتن شیطونه و طبیعیه، ولی ته دلم نگران بودم. این تاپیک دقیقاً همون تلنگری بود که لازم داشتم، ممنون که آگاهی میدید

دلا خو کن به تنهایی

راستش من اصلاً تا حالا دقت نکرده بودم 😳 الان که نوشتید یادم افتاد دخترم موقع راه رفتن پاش یه کم میچرخه بیرون. فکر میکردم از کفششه. خیلی خوب شد گفتید، حتماً جدیتر پیگیری میکنم.

دنیای مادرانگی من

من همیشه به نشستن بچهم گیر میدادم که صاف بشین، پا جمع کن. ولی ته دلم فکر میکردم حالا بزرگتر شه خودش درست میشه. چند وقت پیش که گفت موقع دویدن پاهاش درد میگیره، تازه فهمیدم شاید اینا به هم ربط داشته باشه.

چه حکمتیست در این مردن...

اگه بچه روی پنجه پا راه بره یا پاش کامل زمین نخوره، اینم جزو همون علائمه یا طبیعیه تو سن رشد؟

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

وای من دقیقاً همین اشتباه رو کردم 😔 پسرم زود خسته میشد و قورباغهای مینشست، همه میگفتن طبیعیه. الان ...

نگران نباشید سن شش سال برای اصلاح مشکلات و انحرافات استخوانی مثل زانو سن خوبی هست حتما نزد پزشک پیگیری بفرمایید اصلاح خواهد شد

پسر من بعد از پارک همیشه میگه پام درد میکنه 😢 همه میگفتن شیطونه و طبیعیه، ولی ته دلم نگران بودم. ای ...

بسته به سن پسرتون ممکنه یه درد رشد ساده باشه اما اگر ادامه دار شد حتما باید توسط پزشک معاینه بشن مشکلاتی مثل صافی کف پا شایع هستند و در سنین پایین بخوبی قابل کنترل و درمانند

راستش من اصلاً تا حالا دقت نکرده بودم 😳 الان که نوشتید یادم افتاد دخترم موقع راه رفتن پاش یه کم میچ ...

چرخش پا به سمت بیرون یا out toeing مشکل شایعی هست و ریشه در چرخش استخوان ران، ساق یا مشکلات کف پا دارد. در صورت شدید نبودن اکثر قریب به اتفاق موارد با حرکات اصلاحی و کفش طبی و... درمان پذیر هستند.

دختر من موقع نشستن همیشه پاهاشو بد میذاره، هرچی تذکر میدم فایده نداره. چیکار کنم؟

تذکر که اصلا فاید نداره برای این سن نمی دونم باید چکار کرد شاید یه سری ورزش و حرکت اصلاحی بیشتر کمک کنه

منم مثل پاریس هیچ وقت نمی‌خوابم!

کسی بوده بچهش بعد مهمونی یا خرید طولانی هی بگه پام درد میکنه؟دختر من بعضی وقتا حتی میخواد بغلش کنم، ...

این می تونه نشونه مشکلی در کف پا یا سایر مفاصل اندام تحتانی باشه، اگر خیلی تکرا میشه بهتره پزشک کودکتون رو معاینه کنه