2777
2789
عنوان

این چه مرضیه من دارم

173 بازدید | 12 پست

کسی مثل من هست ....

کل ماه رو زورم میاد کار کنم ولی وقتی عادت ماهیانه میشم مثل رباط کار میکنم همه جا رو باید برق بندازم الان از صب پا شدم یعنی میمیرم ها دو دقیقه میشینم باز میگم نه برم فلان تمیز کنم ...کیا اینجورین کلا ۳روز عادتم توی این سه روزم بااید کل خونر برق بندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلی ضرر داره چرا اینکارو میکنی ب بدنت استراحت بده دیگ

نمیتونم مثل مریضیه یه بار امتحان کردم دست نزنم دقیقا سه روز دست نزدم سه روز و شبم نخوابیدم رفتیم بیمارستان گفتن فکرش شدیا مشغوله نباید زیاد فکر کنع اگر نخوابه امکان سکته مغزی و کما اینا هست

منم اینطوریم.انرژیم بیشتره.بعد انگاری حتمااا باید بسابم تمیز کنم.حالت عادی اینطوری نیستم😂😂

چیکارکنم 😅😅😅من میسابم هاااااا همه چی باید خوب شه تا مریضیم خوب مبشه انگار بادم مبخوابه

چیکارکنم 😅😅😅من میسابم هاااااا همه چی باید خوب شه تا مریضیم خوب مبشه انگار بادم مبخوابه

منم فکر کردم فقط منم اینطوریم.مثلا چند روز قبل پریودی و سه روز اول پریودی انرژیم زیاد میشه.دلم میخواد همه جا تمیز باشه.بعد تمیز میشه دیگه خیالم راحته

فکز کنم شما بیشتر از من میسابی😂😂🤦♀️

از اطرافیانمم پرسیدم دیدم اینطورین.امیدوار شدم تنها نیستم😂😂

ولی خب یه موقع هایی هم کلا دست به هیجی نمیزنم..بدنم نمیکشه.تا خوب بشم

منم فکر کردم فقط منم اینطوریم.مثلا چند روز قبل پریودی و سه روز اول پریودی انرژیم زیاد میشه.دلم میخوا ...

من خیلی میسابم شوهرم مبگه نکن ول کن میگم نه نگا لک داره گفتم سه روز انجام ندادم شب و روز خواب نداشتم راهی بیمارستان شدم 😅😅🫣اونجا هی دستمال کاغذی بر میداشتم میز و تمیز میکردم رو نختی صاف میکردم پرستاره فهمید چمه به شوهرم گفت کاریش نگیرین انقدر فکر و خیال کرده نتونسته یخوابه

منم فکر کردم فقط منم اینطوریم.مثلا چند روز قبل پریودی و سه روز اول پریودی انرژیم زیاد میشه.دلم میخوا ...

تو اطرافیان ما هیچ کس اینطوری نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شانس بد منه

من خیلی میسابم شوهرم مبگه نکن ول کن میگم نه نگا لک داره گفتم سه روز انجام ندادم شب و روز خواب نداشتم ...

حساسیتت بیشتره..تمیزی هم میکنی مثلا تا جایی انجام بده که بدنت میکشه.که هم انجام داده باشی هم فکر نیاد سراغت

من سابیدنم در حد خیلی زیاد نیست

بعد بعضیا اصلا تمیزی اینا برلشون مهم نیست😂😂خونه پخش و پلا،

حالا ما