2777
2789
عنوان

یعنی برا عروسی داداشم❓❓❓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 128 پست
💓آره پس ذهن خودمو درگیر نمیکنم،و بعد به بابام میگم ۵. ۶ میلیون بهم بده بعد به جاش خرید عید نمیرمب ...

آره این شد یه چیزی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بوووس بهت❤آره دقیقااتفاقا خیلی دوس دارم عاشقشم🤣😍 ایشالا خدا از دهنت بشنوه خخخخ

قربونت گلی🌼

ان شاالله قشنگم😍

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باهاش در ارتباط نیستی؟بعد از اولش بخوای یاد بگیری و شروع کنی بازم خرج داره

چرا باهاش در ارتباطم اگه سوالی داری بهم بگو بهش بگم شاید تونست راهنماییت بکنه

دوستم آموزششم تو یوتیوب دیده بود و هم پول آرایشگاه و اینا رو خودش داد هم لباس و کفش دو دست یکی واسه حنابندون یکی واسه عروسی خودش خرید

ولی خب اول گفت یکم خریدم بعد که فروختم دوباره بیشترش کردم کم کم یه دفعه گفت زیادش نکرد