عزیزممن خودم مذهبیم و حجاب و همین محدودیت ها برام عین آزادیهیه آثلی مسنی هستن بخوام برم خرید ایشون ه ...
چه خوب ، خوشبحالت ، پایدار و خوشبخت باشین همیشه❤
آره اگه محجبه باشی اصلا مشکلی نیست برات
من دخترخاله خودم خواستگارش نظامی بود بعد گفته بودن باید چادر بپوشی دختر خاله ی منم چادری نبود ولی مجبوری قبول کرد تا عقدم پیش رفتن ، بعد سر همین به مشکل خوردن طلاق گرفتن
خودم از بچگی تا الان عاشق این شغلا برا مرد بودم😍
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه خوب ، خوشبحالت ، پایدار و خوشبخت باشین همیشه❤آره اگه محجبه باشی اصلا مشکلی نیست براتمن دخترخاله خ ...
قربونت مرسی عزیزم
آره خب تو ازدواج باید عقاید ها مثل هم باشن و گرنه با هر شغلی باشی بازم به مشکل برمیخوریی
اگه دوست داری با نظامی ازدواج کنی ایشالا نصیبت😁😂❤️
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥