2777
2789
عنوان

یعنی برا عروسی داداشم❓❓❓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 128 پست
عزیزممن خودم مذهبیم و حجاب و همین محدودیت ها برام عین آزادیهیه آثلی مسنی هستن بخوام برم خرید ایشون ه ...

چه خوب ، خوشبحالت ، پایدار و خوشبخت باشین همیشه❤

آره اگه محجبه باشی اصلا مشکلی نیست برات

من دخترخاله خودم خواستگارش نظامی بود بعد گفته بودن باید چادر بپوشی دختر خاله ی منم چادری نبود ولی مجبوری قبول کرد تا عقدم پیش رفتن ، بعد سر همین به مشکل خوردن طلاق گرفتن

خودم از بچگی تا الان عاشق این شغلا برا مرد بودم😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب واقعاً مهم عروسیه نه مدرسه

آره تا جایی بتونم خرج نمیکنم که 2 حداقل جمع کنم

و به پدرم میگم چند وقت یبار ی مقداری پول بهم بده که یجا فشار بهشون نیاد اینم تقریب میشه ۳

اوکیه

الان ۴۰۰ دارم ولی ۱ ماه هم مدرسه فقط میریم برا امتحان بعد مامانم تا ۱ ماه دیگه فک میکنه خرج میکنم دوباره 30۰ بهم میده و حالا از بابامم ی ۳۰۰

دو سه ماه دیگه عروسیشه

هیوووچ🙂

من یکی از دوستای دوران دانشگاهم دقیقاً وضعش شبیه تو بود ولی خب اینی که میگم مثلاً مال خیلی وقت پیشه ...

حالا منم میگم یه کار گوشی باشه روزی ۲ ساعت

ماهانه ۲ تمنم باشه خوبه

بعد نیست

هیوووچ🙂

این دوستمو که گفتم اونم دقیقاً ۱۷ سالش بود این کارو کرده بود و فوق العاده دختر زرنگی بود ولی گفت زیا ...

الان باهاش در ارتباط نیستی؟

بعد از اولش بخوای یاد بگیری و شروع کنی بازم خرج داره

هیوووچ🙂

چه خوب ، خوشبحالت ، پایدار و خوشبخت باشین همیشه❤آره اگه محجبه باشی اصلا مشکلی نیست براتمن دخترخاله خ ...

قربونت مرسی عزیزم

آره خب تو ازدواج باید عقاید ها مثل هم باشن و گرنه با هر شغلی باشی بازم به مشکل برمیخوریی

اگه دوست داری با نظامی ازدواج کنی ایشالا نصیبت😁😂❤️

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اینجا همه تهش الکی میگن شوهرم پلیسه، اسکلن

یا خدا🤣🤣🤣🤦🏻♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

قربونت مرسی عزیزمآره خب تو ازدواج باید عقاید ها مثل هم باشن و گرنه با هر شغلی باشی بازم به مشکل برمی ...

بوووس بهت❤

آره دقیقا

اتفاقا خیلی دوس دارم عاشقشم🤣😍 ایشالا خدا از دهنت بشنوه خخخخ