2777
2789
عنوان

یعنی برا عروسی داداشم❓❓❓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 128 پست

عزیزم از جاهایی ک لباس مجلسی کرایه میدن کرایه کن قیمتاشون مناسبه

یکی از اقوام ما وضع مالی خوبی هم داره ولی چون تقریبا هرهفته تولد ومهمونی و دورهمی و مراسمه میره لباس مجلسی کرایه میکنه هردفعه هن چیز جدیدی میگیره

میکاپ هم برو پیش کسی که تازه کاره یا معروف نیست قیمتاشون مناسبتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی یه کار دیگه کنی ؟ آخه عروسی داداشتم هست کاری نکنی رو دلتون میمونه

نمیدونم چیکار کنم البته توی این هفته آینده عقد میکنه بازم هیچی ندارم بپوشم

دختر خالم میخوام ی کت شلوار داره صورتی بهم بده

عروسیش قبل عیده

ولی از الان میگم چجوری ۵. ۶ میلیون جمع کنم

دقیقااا نمیشه به خودت نرسی و هردو داداشام یک خواهر دارن اونم منم

هیوووچ🙂

نمیدونم چیکار کنم البته توی این هفته آینده عقد میکنه بازم هیچی ندارم بپوشمدختر خالم میخوام ی کت شلوا ...

نمیتونی از کسی قرض بگیری بعد بهش بدی ؟

کم کم ؟

دُخت شیرازیم 😎        

آره تو خرج نکن بزار همه چی واسه عروستون باشهداری همشون اینجور عادت میدی که تو بی ارزشیاشتباهات ماها ...

نه من بحثم عروس نیست

پدرم با کارگری پول در میاره البته وضع مالیمون بد نیست

من ماهانه ۵۰۰ میدم مشاوره،و در یک ماه حداااقل ۵۰۰ مدرسه و ۱۵۰ ۲۰۰ اینترنت و حالا 300 هم اضافی برای چیزای ضروری

میشه ۱۵۰۰ در ماه خرجمه خیلیممم کمههه من دیگه خودم اصلا خرج نمیکنم وگرنه فک نکنم هم سنای من ماهانه زیر ۱۰ خرجشون باشه

بعد کلا درس ۱ سال خرج من حدود ۱۵ الی ۱۷ ملیونه دیگه زیاد زیاد جمع یک سال 25

هیوووچ🙂

نه من بحثم عروس نیستپدرم با کارگری پول در میاره البته وضع مالیمون بد نیستمن ماهانه ۵۰۰ میدم مشاوره،و ...

نوش جونت میدونم مهربونی دلسوزی اما

بدون تو بعضی جاها خرج نکردن یعنی ظلم به خودت بیخیال

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم