2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست

من نميدونم مردم كي ميخوان ياد بگيرن در مورد ديگران اظهار نظر بيخود نكنن ... چرا چاقي، چرا لاغري، سنت بيشتر ميخوره ، كمتر ميخوره ... 

استارتر خودتو درگير حرف مردم نكن هميشه يه حرفي دارن واسه زدن

حالا من برعكس شما اكثرا سنمو چندسال پايينتر از ايني كه هستم حدس ميزنن يا ميگن بهت نمياد كمتر ميخوره

يه مدت منم ذهنم درگير شده بود كه چكار كنم سنم پايينتر نشون نده😐☹️در نهايت گفتم ... حرف مردم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خیلی ناراحتم میکنه این حرف از اول دبیرستان تا حالا بهم میگن خیلی سختمه همش هم میگن صورتت لاغره مخصوص ...

اگه بینی تو عمل کنی صورتت تپل تر به تظر میاد چون بینی ات عقابیه

تو این سنا دخترا یه کم سنشون زیاد به نظر میاد سن ات که بره بالا لز بلوغ فاصله بگیری هورمون های زنانه ات بیشتر میشه قیافت ظریف تر میشه نگران نباش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلوز به نظر من مهم نیست من خودم خط هایی که تو این سن معمولا میفته رو صورتم هست ولی باز از نظر همه 23 ...

من دخترعموم دور چشمش چروک داره دوسال از من بزرگتره ولی از اونم بزرگتر میخورم😒😒

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
دهه هفتادی ها همه بیشتر از سنشون به نظر میرسن شما که باید هشتادی باشه نه؟ کلا میخوام بگم تو نسل شما ...

بله ازدواج کردم ولی هم سنای خودم همشون سن دخترهای نوجوون رو دارن من وقتی مجرد هم بودم سنم بیشتر میزد الان بدتر

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
واقعآ ۱۵سالته نی نی هم داری

بله😶

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
من نميدونم مردم كي ميخوان ياد بگيرن در مورد ديگران اظهار نظر بيخود نكنن ... چرا چاقي، چرا لاغري، سنت ...

من آرزوم شده سن خودمو بگن نه ۴ سال بیشتر

خیلی ناراحتم😭

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
خیلی مهمه حداقل سن خودمو بگن نه چهار سال بیشتر😭😭😭

به خدا من ندیدم زیاد دختری را که تو سن خودشون به نظر برسن چرا اینقدر حساس شدی؟من همه دوستام متولد 70 هستند ولی از دید من همه حدودای 63 و 64 به نظر می رسند براشون اهمیتی هم نداره به اقتضای سن خودشون زندگی می کنند 

همون طور که من به اقتضای سن خودم زندگی می کنم همه میگن 23 ساله به نظر میای ولی من مثل یه سی ساله یعنی سن خودم زندگی می کنم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اصلاح هم که نکردم بازم همینو میگفتن وقتی م اصلاح نمیکنم پشمالو میشم😒

اونوقت بهت میگن پشمالو کی بودی تو😉😉

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

عزیزم من بیبی فیسم و اصلا خوب نیس اولا شوهرم دوس نداره مثلا همه میگن وای چ عروس کوچولویی من بیست و سه سالمه همه میگن پونزده میخوری کلا همه ب چشم بچه نگات میکنن تا بیای ثابت کنی ن بابا منم بزرگم داخل آدم حسابم کنید،بخدا بعضی وقتا تو جمع خانواده و فامیلای شوهرم حرف میزنم مثه ی بچه بم ذوق میکنن میگن ناززززی انگار ب بچه دو ساله ذوق میکنن دوس دارم اون لحظه خرخرشونو بجوم،پس بزرگتر بزنی بهتره

بزرگترین دشمن زنان خود زنان هستند  
من دخترعموم دور چشمش چروک داره دوسال از من بزرگتره ولی از اونم بزرگتر میخورم😒😒

میگم که چروک هم داشته باشی ذات صورتت کم سن باشه تاثیری روش نداره و برعکس مگر در سنین بالا مثل 50 سال اینا که اونجا پای چروک ها میاد وسط

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

واى من يچيزى بگم تا الان نتونستم اون حجم از حسادت يا خريت يا هر چى كه اسمش بود رو توجيح كنم

من مركز خريد بودم پاساژ بعد يه طبقه بود زمين بازى داشت بچه هارو ميسپردى اونجا ميرفتى خريد پسر من ٢/٥ سالش بود گذاشتمش بعد خريد هام با شوهرم رفتم بچه رو بگيريم نمى اومد من رفتم داخل زمين نشستم پيش بچه كه بازى كنان بيارمش خودم اون موقع چند سالم بود نزديك ٣١ بعد اون خانومى كه اونجا مواظب بچه ها بود بهم گفت شما مادربزرگشى اومدى ببريش خيلى هم جدى 

من كلا هنگ كردم جواب چى بدم فقط به شوهرم نگاه كردم بعد بهش گفتم خانم حالتون خوبه شوهرم داد زد بابا ديوونس بيا بريم اونروزم انقدر تيپ زده بودم حسابى بخودم رسيده بودم اون زنه هم از اون سيبلو ها بود عين گشت ارشادى ها 

ولى واقعا چفكرى كرد اون حرف و به من زد ؟

عزیزم من بیبی فیسم و اصلا خوب نیس اولا شوهرم دوس نداره مثلا همه میگن وای چ عروس کوچولویی من بیست و س ...

اصلا هم خوب نیست 

امروز دوباره بهم گفتن

بعد طرف‌ میگه من همیشه سنمو کمتر‌میگن کلی م ذوق کرد برا خودش😞😞😞

منم همچین مشکلیو دارم متولد ۷۷ م امسال ۲۰ سالم تموم شده رفتم تو ۲۱ اما هرکی میبینه میگه ۲۳ یا ۲۴ بهت میخوره  و چون شوهرمم بی بی فیسه با این قضیه مشکل دارم ولی خب چاره چیه