2777
2789
عنوان

بعد از سالها اومدم

402 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من گیسوکمندم

امروز بعد از ۹ سال دوباره وارد اکانت نی نی سایتم شدم

کسی از اون سالها هست؟؟؟

فکر کنممن خیلی پیشکسوت باشم 😌

رفتم تاپیکای اون موقع رو خوندم اخرینش در مورد سونو ۸ هفته بود 🥰

الان ماشالله پسرم ۹ سالشه اون موقع اکثرا نظر داده بودن بچه دختره🤣

سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش برگشتی عزیزم

ما با هم قبلا چند کلمه ای حرف زدیم نمیدونم یادت میاد یا نه کاربری قبلیم مامان الای بود

سوروشدو نقدر سئویرسن منی؟ چوخ فیکیرلشدیم جاواب تاپامادم ! اما ایندی سوروشسا ، دییرم اذربایجان قدر سئویرم سنی

خوش اومدی عزیزم

دیگه بچه ی دیگه ای غیر از گلپسرت نداری؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

یادمه اون اواخر شکل و شمایل سایت تغییر کرد اگه اشتباه نکنممدیریتش عوض شد انگار دیگه دلچسب نبود یکم مشکلات پیش اومد ک از همون موقع خیلی کم کمرفتن

گروه های وایبر و تلگرام و ... طرفدار داشت با یه سری از بچه ها گروه زدیم

سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...
کاش برمیگشتیم به سال ۹۲همون سال عضویت شما عزیزم🥲زندگی اون موقع رنگ و بوی دیگ ای داشت

اره بخدا اون موقع ها فک کنم طلا گرمی ۳۰۰ یا ۲۰۰ تومن بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

خوش برگشتی عزیزم ما با هم قبلا چند کلمه ای حرف زدیم نمیدونم یادت میاد یا نه کاربری قبلیم مامان الای ...

عزیزم😍😍😍 چه خوب که منو یادته

کاش برمیگشتیم به سال ۹۲همون سال عضویت شما عزیزم🥲زندگی اون موقع رنگ و بوی دیگ ای داشت

اره واقعاااااا 🥲

یادمه اون اواخر شکل و شمایل سایت تغییر کرد اگه اشتباه نکنممدیریتش عوض شد انگار دیگه دلچسب نبود یکم م ...

اووووووخیییییی سلام عزیرم منم بعد اون چن بار تعلیق شدم با ۱۰ تا کاربری تا الان دوام اوردم.دیگه سیم کارت ندارم برای همین جلو زبونمو گرفتم ایندفه

نه دیگه همینیکی رو دارم 😅

ای جان خدا حفظش کنه براتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40