2777
2789
خواهرشوهر منم چشاش خوشکله هرروز چند بار پست و استوری چشاشو میزاره

جامعه فوکوس کرده رو ویژگی های ظاهری

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا هیچ تغییری هس نمیکنم بین رنگ چشما خودمم برام مهم نیس یعنی اینم ی رنگه مث بقیه رنگا بیشتر تمرکزم رو خصوصیات اکتسابیمه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

من چشمام رنگی نیست ولی همه فکرمیکنند پز دماغ عملی و قد بلندم و میدم درصورتی که اینطور نیست

قدت چنده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

جامعه فوکوس کرده رو ویژگی های ظاهری

متاسفانه مشکل جامعه ما شده افکار سطحی💔

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

من چشمام رنگی نیست ولی همه فکرمیکنند پز دماغ عملی و قد بلندم و میدم درصورتی که اینطور نیست

منم از دماغ شانس اوردم خیلی..😅

از ژنتیک دماغ عقابی بابام فرار کردم خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792