2777
2789
متاسفانه مشکل جامعه ما شده افکار سطحی💔

دقیقا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از دماغ شانس اوردم خیلی..😅از ژنتیک دماغ عقابی بابام فرار کردم خداروشکر

واییی خانواده پدری منم دماغ عقابی ان شانس آوردم

ولی دخترم به من نرفته😅عوضش سفید و بوره

من خودم گلم کود بیارین

پز میدم!چشم های تیله ای قهوه ای خیلی خاص و کمیابه

وقتی فک میکنه چون چشماش سبز نیس پس مجازه که پز بده و ملت هم نمیگن پز میدی😂 باور کن همه چشم دارن هر کدومم یه طور خاصه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

تیله ای قهوه ای چجور رنگیه؟

قهوه ای که کدر نیست

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

وقتی فک میکنه چون چشماش سبز نیس پس مجازه که پز بده و ملت هم نمیگن پز میدی😂 باور کن همه چشم دارن هر ...

شوخی کردم من ولی خب اصلا مگه اهمیتی داره روی زندگی بقیه؟ آدم خودش دوست داشته باشه

شروع مجدد: ۳۰ آذر ۴۰۴ اولی

من خودم ترکیبی از عسلی روشن و سبزه چشمام ولی حسودی نداره که چیزیه که خدا داده مهم اینه دستاوردهای خودت چی باشه

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

پس خوشگله

به به الینا خانوم 😎

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.