2777
2789
عنوان

بچه ها من از ازدواج میترسم🫰

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 103 پست
دوس داشتم حرفتو🥲❤️🤣برو تو رابطع ولی ن به قصد ازدواج🤣این خوبه خدایی و تا یه جایی و به شرطی که طرف ...

وقتی رابطه خواست اگه تو نخواستی و به میلت نبود کات کن

دانشجوی دکترای عمومی

خودت افتادی تو چاه الان به قول خودت نترشیدی چیکار کردی🤣ی تاپیک زدی بعضی وقتا دلم میخواد بگم غلط کرد ...

دقیقا همینه خودشون ب گوه خوردن میوفتن بعد جلو نجردا جوری رفتار میکنن مدال برنده شدن انگار تهشم ب امثال ما ک نیترسیم میگن ترشیدع😑😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت بازیگر خوبی بود باورم نمیشه که منی که به همه مشاوره میدادم به دوستام به بچه های فامیل..فریب خ ...

💔شیشه خیلی خطرناکه

طلاق بگیر چیزایی که گفتی قابل چشم پوشی نیستن

دانشجوی دکترای عمومی

نگرش شما ب زندگی اشتباهه.خداوند تناا حامی ما ادمهاست.همسر یعنی هم سطح خودته و ارجعیتی نداره.و اینکه ...

خب این مردای از جنس طلا چجوری پیدا کنیم اصلا چجوری تشخیص بدیم

هی خودتو تسکین بده که حداقل شوهر کردی🤣

عشقم میگم چجوری طرفو بشناسم

من کلا چند تا ارتباط مجازی داشتم که دیت هم نرفتم باهاشون از بس گارد داشتم

واقعا نمیدونم چجوری بشناسم طرفو!

انقدر ک خوب نقش بازی میکنن یه سریا

ب حال خودت ؟

حرفی نداشت چون سطح فکریت جوری بود که متوجه حرفامون نمیشی

نه این که حق با توباشه

احتمالا اوج موفقیت برات تو یه مرد پشمالو خلاصه شده

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

چجوری شد؟ تو اشنایی زیاد محبت میکرد؟

اره خیلیییی عاشق پیشه جوری که توچشام نگاه میکرد همینجوری اشکش یهو سرازیر میشد خیره میموند حرفای رمانتیک میزد یجوری که باورت میشد،قبل از من دوتا زن طلاق داده بود و من حتی اینم نمیدونستم که زن سومش هستم ..من دختر بودم مطلقه نبودم ،میدونی به من میگفت به ولای علی اگه یه زن لخت برهنه جلوم باشه من نگاشم نمیکنم وقتی با تو ازدواج کنم من توخوابم بهت خیانت نمیکنم،یا مثلا بیرون میرفتیم به هیچ دختری نگاه نمیکرد فقط محو من میشد سنگین رفتارمیکرد تا قبل از ازدواج هیچ حرف جنسی ای نزد خیلی معقول رفتارمیکرد میگفت توروبخاطرخودت میخوام نه رابطه خلاصه اصلا بهش نمیومد ادم هرزه ای باشه اصلاااا

عشقم میگم چجوری طرفو بشناسممن کلا چند تا ارتباط مجازی داشتم که دیت هم نرفتم باهاشون از بس گارد داشتم ...

اصلا فایده نداره

من ۴ سال تو رابطه بودم حتی میشناختمش ها ولی ب مرور عوض شد و من دیگه اون ادم عوضی رو نمیخواستم

فکر کنم اگه می تونی ببرش مشاور

یا خودت برو از مشاور و روانشناس راهکار بگیر چجوری سوال بپرسی ازش

دانشجوی دکترای عمومی