2777
2789
عنوان

بچه ها من از ازدواج میترسم🫰

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه از هر 100 نفر یه نفر پیدا میشه که واقعا حامی باشه و محبت کنهاکثرا مردا لاشی و هیز و هول شدن . د ...

نگرش شما ب زندگی اشتباهه.خداوند تناا حامی ما ادمهاست.همسر یعنی هم سطح خودته و ارجعیتی نداره.و اینکه هول و این چیزا بستگی ب انتخاب و اون مرد داره.مردهایی هستن از جنس طلا که خالصانه برای زن و زندگی کار میکنن یه تار موی همسرشونو به صدتا دختر نازک نارنجی نمیدن

متاهل.

یا علیبیا اینم هست بعضیا قبل ازدواج جور دیگه ای رفتار میکنن

به شدت بازیگر خوبی بود باورم نمیشه که منی که به همه مشاوره میدادم به دوستام به بچه های فامیل..فریب خوردم ..و سرنوشتی برام رغم خورد که یک درصد فکرشو نمیکردم..منی که میگفتم طرف سیگاری باشه جواب رد میدم شوهرم معتاد به شیشه اس..منی که میگفتم مهمترین ملاکم وفاداریه شوهرم هرزه و مریض جنسیه ..جوری نقش بازی کرده بود و دروغ گفته بود که تو زندگی فقط شناختمش

میدونم چی میگیفرصت بده . برو تو رابطه ولی قصدت ازدواج نباشه

دوس داشتم حرفتو🥲❤️🤣برو تو رابطع ولی ن به قصد ازدواج🤣این خوبه خدایی و تا یه جایی و به شرطی که طرف س ک س نخواد

نگرش شما ب زندگی اشتباهه.خداوند تناا حامی ما ادمهاست.همسر یعنی هم سطح خودته و ارجعیتی نداره.و اینکه ...

نگرش من اینه و به نگرشم افتخار میکنم چون خودمو نمیندازم زیر دست یه مرد بدردنخور . افتخار میکنم که هیچوقت تو زندگیم قرار نیست خودمو محدود کنم و مسئولیت زندگی با یه ادم بدردنخور رو داشته باشم تو زندگیم . به جاش مسئولیت زندگی و مهاجرت و پیشرفت خودمو به دوش میکشم

بعد هم من گفتم از هر 100 تا مرد یکیش خوب درمیاد .

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

به شدت بازیگر خوبی بود باورم نمیشه که منی که به همه مشاوره میدادم به دوستام به بچه های فامیل..فریب خ ...

چطور اشنا شدی باهاش

منم مثل تو حکم مشاور رو دارم

ازدواج شانسیه

کاملا شانس ک ی ادم خوب بیاد سر راهت

هعی خواهرررررر