2777
2789

چند بار دیدم طرف خیره شده بهم ولی انگار تو فکر بود

نمیخوام تهمت بزنم بهش

ولی آخه از یه طرف این همه جا چرا به من خیره میشه میره تو فکر

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی ازم خوشش میاد و نگام میکنه اینطوریه که نگام میکنه و من تا نگاش میکنم نگاهشو برمیگردونه

اونایی که علنی میخوان نشون بدن که هیزن وقتی بهم نگاه میکنن هی دهنشونو خیس میکنن و زبونشو میدن بیرون یا لبخند گرم میزنن..

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

وقتی کسی ازم خوشش میاد و نگام میکنه اینطوریه که نگام میکنه و من تا نگاش میکنم نگاهشو برمیگردونهاونای ...

نه نمیتونه ازین کارا کنه چون هر روز میبینمش آبرو شرف خودش میره زبونشو بده بیرون😑🤣

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

هیز یعنی جوری نگات میکنه کم مونده با چشاش قورتت بده نگاش رو چاک سینت و برجستگس های بدنته

اما نگاه معمولی یعنی همونجور که به بقیه ی آدما نگاه میکنه به تو هم نگاه کنه

هیز نگاهیه که طرف محو تو شده گوشیشو هم از جیبش بقاپن متوجه نمیشه🤣