از بچگی مامانم اجازه نمیداد حتی یدونه فحش معمولی بگم ولی خب خودش همیشه بهم فحش میداد و بی احترامی میکرد تا زمان عروسیم که فکر میکنم طفلک از بیسوادیش بود...بعد عروسیم هم شوهرم فحش و بی احترامی ...من همیشه دنبال محبت بودم دنبال یه زندگی با احترام متقابل من حتی تو ذهنم هم به کسی بی احترامی نمیکنه ولی بقیه روحم و عذاب دادن ..الان هفته ای دوساعت میرم خونه مامانم ..مامانم دیگه اون آدم سابق نیست خیلی مهربون شده و واقعا دیگه هیچ وقت بعد ازدواجم بهم بی احترامی نکرد الان خیلی دوسش دارم ولی شوهرم رفتارش مثل دوران مجردیم تو خونه مامانم ... کاش میشد تو هفته هم فقط ۲ساعت شوهرم و میدیدم مثل زمان عقدمون که اون موقع هم دوسم داشت هم مهربون بود ...آدما از دور قشنگترن تا اینکه بخوایم بهشون خیلی نزدیک باشیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.