گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 عنوان بازم بی بی منفی چرا خدا نمیخواد 238 بازدید | 22 پست این ماه کلی ذوق داشتم همش الکیییی پریودام ۲۸و۳۰ روزس امروز روز ۲۹بودم زدم الان منفی 1404/10/04 | 06:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 میگم نکنه سالها باید چشم انتطار بمونم واقعا
فتانهsadat عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1369 چرا انقدر بهش فک میکنی؟هرچی تو فکرش باشی و استرس داشته باشی هم برات سخت تر میگذره هم استرس باعث میشه باردار نشیازمایش و سونو و اینا دادی؟مشکلی نداری؟همسرت چی؟چند وقته اقدامی؟
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 دیر وز سر همین قضیه کلی گریه کردم ولی خوب صلاح ما را خدا بهتر میدونه😔 پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 مشکلی داری خودت یا شوهرت چکاپ دادین؟ خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا اقدامم بزور راضی شد این سومینماهه اقداممه
گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 چرا انقدر بهش فک میکنی؟هرچی تو فکرش باشی و استرس داشته باشی هم برات سخت تر میگذره هم استرس باعث میشه ... اره خودم قبلش رفتم چکاپ سالمم شوهرم نرقته تا حالا عمرا هم راضی نشه بره
فتانهsadat عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1369 اره خودم قبلش رفتم چکاپ سالمم شوهرم نرقته تا حالا عمرا هم راضی نشه بره شاید همسرت خب مشکله اسپرم داره باید حتما بره دکتر خبچرا راضی نشه؟بچه نمیخواد؟
گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 شاید همسرت خب مشکله اسپرم داره باید حتما بره دکتر خبچرا راضی نشه؟بچه نمیخواد؟ نه خوشش میاد نه بدش میاد از بچه براهمین همکاری نمیکنه اصلا واجب نیس از نطرش ولی سنامون کم کم داره میره بالا من ۳۰ اون۳۶
babytak عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 3817 خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا ا ... حتما شوهرت و ببرازمایش بده مطمئن شو شاید باید تقویت بشهبعدهم ۳ بارطبیعیه ان شاالله به زودی مثبت میشهبی بی هم چند روز بعد ۳۰ روز از پریود بزن
گلیییییییی۷۴۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12026 حتما شوهرت و ببرازمایش بده مطمئن شو شاید باید تقویت بشهبعدهم ۳ بارطبیعیه ان شاالله به زودی مثبت میشه ... ممنون عزیزم انشالله
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا ا ... عزیزم سه ماه زوده باید اگه زیر ۳۵سالید تا یکسال اقدام کنید اگه نشد بعد درمان.شما حالا اول راهی. پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
بانوارغوانی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2183 از ۶ماه تا ۲سال طبیعیه ،به خودت استرس نده ،میدونم نگرانی ولی نگرانیت کارو بدترمیکنه
فتانهsadat عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1369 نه خوشش میاد نه بدش میاد از بچه براهمین همکاری نمیکنه اصلا واجب نیس از نطرش ولی سنامون کم کم داره ... انشالله که راضی بشه بشین باهاش صحبت کن یه ازمایش ساده ازش میگیرم شاید یه مشکل خیلییی ساده باعث میشه که باردار نشی با یه داروی ساده حل بشهمن خودم امروز باید کلییی سونو و ازمایش بدم در همین زمینه