2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی داری خودت یا شوهرت چکاپ دادین؟

خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا اقدامم بزور راضی شد این سومینماهه اقداممه

چرا انقدر بهش فک میکنی؟هرچی تو فکرش باشی و استرس داشته باشی هم برات سخت تر میگذره هم استرس باعث میشه ...

اره خودم قبلش رفتم چکاپ سالمم شوهرم نرقته تا حالا عمرا هم راضی نشه بره

شاید همسرت خب مشکله اسپرم داره باید حتما بره دکتر خبچرا راضی نشه؟بچه نمیخواد؟

نه خوشش میاد نه بدش میاد از بچه براهمین همکاری نمیکنه اصلا واجب نیس از نطرش ولی سنامون کم کم داره میره بالا من ۳۰ اون۳۶

خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا ا ...

حتما شوهرت و ببرازمایش بده مطمئن شو شاید باید تقویت بشه

بعدهم ۳ بارطبیعیه ان شاالله به زودی مثبت میشه

بی بی هم چند روز بعد ۳۰ روز از پریود بزن

خودم قبل اقدام چک شدم کاملا سالمم شوهرم آزمایش نداده اصلا نمیدونم چجوری پیشه راضیش کرد برا ا ...

عزیزم سه ماه زوده باید اگه زیر ۳۵سالید تا یکسال اقدام کنید اگه نشد بعد درمان.شما حالا اول راهی.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نه خوشش میاد نه بدش میاد از بچه براهمین همکاری نمیکنه اصلا واجب نیس از نطرش ولی سنامون کم کم داره ...

انشالله که راضی بشه

بشین باهاش صحبت کن یه ازمایش ساده ازش میگیرم

شاید یه مشکل خیلییی ساده باعث میشه که باردار نشی با یه داروی ساده حل بشه

من خودم امروز باید کلییی سونو و ازمایش بدم در همین زمینه