2777
2789
عنوان

زن وحشیش چرا ول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 31 پست
ای بابا.چقدر زنش روشن فکره🤦🏻شاید بازی خانمش باشه.شماره هاشونو بلاک کن باهاشون ارتباطتو کم کن.یا به ...

می دونی زنش خیلی سیریشه خیانت کرده با همکاز نش وـ. بخشیده زنش ولی چون من فامیلم داره پدرمو در م یاره دومیش اصلا نمی شه حتی قبلا گفتم کتک زده نتوستم حرف بزنم چون خانواده دایم اینا سلیطه ان اگه بفهمن چیزی کاری نمی کنن فقط اسم منو تو فامیل خراب می کنن به داداشش می گم اون هوا داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیله ترسیدم

حتی اگر بچه خدا هم بود از حقت نگذر.

باشه.فامیل باید حقشو بذاری کف دستش که

حرف اضافه نزنه.ازش مدرک داشته باشی به راحتی میتونی

ابروی خودش و زنش و تیر و طایفش رو ببری😌

البته اگر خانوادت پشتیبانیتون کنن

خدا نکنه من غیر مستقیم چند باری گفتم ولی خودشونو زدن به کوچه چپ ولی اگه همه چیو بگم شر می شه

نمیدونم چی بگم.

من حرفایی که زدم قصدم شیر کردنت نبود بری خودت

به تنهایی حق تو بگیری نه.ولی میگم منظورم هیچوقت

از حقت نگذر.

به روشی که میدونی بهت آسیبی نمیرسه

حتی اگر بچه خدا هم بود از حقت نگذر.باشه.فامیل باید حقشو بذاری کف دستش کهحرف اضافه نزنه.ازش مدرک داشت ...

مشکلم خانوادست اونا بدتر از بقیه ان داداشمم غیرتیه ولی از حقم نمی گذرم بازم باید کاری کنم شرشون کم شه

اگر داداشش مرده و با وجود هست ازش بخواه اونمر دکو آدم کنه

ظهر بهش گفتم گفت کاری می کنم هر دو معدرت بخوان گفتم اصلا عذر خواهی نمی خوام فقط شرشون کم شه😬🫤 داداش واقعا ادم خوبیه

ظهر بهش گفتم گفت کاری می کنم هر دو معدرت بخوان گفتم اصلا عذر خواهی نمی خوام فقط شرشون کم شه😬🫤 دادا ...

بگو معذرت بدردم نمیخوره.همونطور که اون دست روم

بلند کرد میخوام دستش تو گردنش آویز شه😁😌