2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در دیوار

311 بازدید | 37 پست

سلام دوستان،شبتون بخیر!

مادر من انسان خیلی ساده و خوش نیتیه،از دیوار بدون اطلاع ما خرید کرده،طرف پولش رو خورده و بسیار گستاخانه برخورد میکنه،من و خواهرم مصریم ازش شکایت کنیم،یه شماره کارت و یه شماره تلفن ازش داریم،کسی میتونه راهنماییم کنه در این مورد،تجربه شو داشته کسی؟!ممنونم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

پیام ها و تماس هارو نگه دارید و عکس بگیرید ازشون

مدرک داشته باشید و رسید مقدار پولی که به کارت مقصد واریز شده.

بعدم برید کلانتری محل و مدارک رو ارائه بدین و پرونده باز کنید

البته رفت و آمد خیلی زیاد داره هزینه هم داره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مبلغ بالایی نیست،سه تومن

به نظرم ارزش نداره باید کلی خرج کنی بیکار شی دنبالش بیفتی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

طرح شکایت رو توی کلانتری نمیکنن تو دفتر قضایی میکنن 😂

من به پلیس زنگ زدم اینجوری گفتن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سلاممهم مبلغی هست که واریز شدهاگر کمه ارزش ندارهاگه زیاده میتونید شکایت حقوقی بکنید باید برید دفترقض ...

خیلی سردرنمیاره مادرم،به همراه بانک و رمز پویا نیاز داره که مادرم نداره فعلا،باید براش فعال کنیم،ممنونم❤️❤️