مادر من انسان خیلی ساده و خوش نیتیه،از دیوار بدون اطلاع ما خرید کرده،طرف پولش رو خورده و بسیار گستاخانه برخورد میکنه،من و خواهرم مصریم ازش شکایت کنیم،یه شماره کارت و یه شماره تلفن ازش داریم،کسی میتونه راهنماییم کنه در این مورد،تجربه شو داشته کسی؟!ممنونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما از دیوار یکی روپیدا کردیم برامون تعمیرات انجام بده یارو پول کرفت وکلاهبردار از اب دراومد وکیل گرفتیم کلی خرج کردیم بعد دوسال حکم اومده یاروام فراریه هیچی نهایتا کدملیش مسدود میشه
زنگ بزنید پشتیبانی سازمان خرد فتا اگه کم بوده ولش کنید انقدر بیشرفتن این قوه قضایه که ۲ سال بدوئید و ...
مبلغ بالایی نیست عزیزم،منتاها ایشون فحاشی هم کرد به مادرم و خنگ و گدا خطابش کرد،ایناست که زور داره،یه الف بچه،مادر ساده دلم خیلی راحت اعتماد میکنه متاسفانه!
ولی من میگم همین گذشت کردنای ما اینارو آنقدر گستاخ کرده
دقیقااا،انقدر راحت می خندید می گفت اره برید شکایت کنید گداها برای سه تومن ،تو دادگاه می بینمتون و از این چرت و پرت ها،دقیقا به همین چیزا فکر کرده و کلاه برداری رو شروع کرده،مبالغ پایین و...تا از خلاهای قانونی استفاده کنه و اندک اندک هم جمع میشه وانگهی دریا و...