2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
مبلغ بالایی نیست،سه تومن

به هیچ عنوان ارزش نداره ۱۰ تومن هم خرجش کنید بر نمیگرده

فامیل ما خودش تو این محیط کار بود زمین هکتاری ازش کلاه برداری کردن نتونست پس بگیره حالا دیگه شما هم از این درس بگیرید و قیدشو بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دردسر داره کلی باید پول خرج کنین

ما از دیوار یکی روپیدا کردیم برامون تعمیرات انجام بده یارو پول کرفت وکلاهبردار از اب دراومد وکیل گرفتیم کلی خرج کردیم بعد دوسال حکم اومده یاروام فراریه هیچی نهایتا کدملیش مسدود میشه

زنگ بزنید پشتیبانی سازمان خرد فتا اگه کم بوده ولش کنید انقدر بیشرفتن این قوه قضایه که ۲ سال بدوئید و ...

مبلغ بالایی نیست عزیزم،منتاها ایشون فحاشی هم کرد به مادرم و خنگ و گدا خطابش کرد،ایناست که زور داره،یه الف بچه،مادر ساده دلم خیلی راحت اعتماد میکنه متاسفانه!

چرا درباره ی هرچیزی که نمیدونید نظر میدید ؟ جایزه میدن؟

شما که به بقیه گیر میدی مدال طلات کجاس؟

من بیکار نیستم خداروشکر

درحد تجربه خودم نظر میدم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خیلی دردسر داره کلی باید پول خرج کنین ما از دیوار یکی روپیدا کردیم برامون تعمیرات انجام بده یارو پول ...

عموم وکیله،اگر کد ملی این دله دزدها مسدود بشه که عالیه!

خیلی سردرنمیاره مادرم،به همراه بانک و رمز پویا نیاز داره که مادرم نداره فعلا،باید براش فعال کنیم،ممن ...

پرداخت امن دیوار خیلی خوبه پول رو نزد دیوار نگه میداره تا زمانی که خرید شما به دستتون برسه بعد از اون تایید میزنید آزاد میشه و میره حساب طرف

اگه طرف نفرسته یا کلاهبردارر باشه دیوار پول شما را پس میده

یعنی پولو مستقیم نمیزنی به کارت طرف میزنی به دیوار

ولی من میگم همین گذشت کردنای ما اینارو آنقدر گستاخ کرده

دقیقااا،انقدر راحت می خندید می گفت اره برید شکایت کنید گداها برای سه تومن ،تو دادگاه می بینمتون و از این چرت و پرت ها،دقیقا به همین چیزا فکر کرده و کلاه برداری رو شروع کرده،مبالغ پایین و...تا از خلاهای قانونی استفاده کنه و اندک اندک هم جمع میشه وانگهی دریا و...