2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو پیگیری بکنید خیلی سریعتر از پولتون به نتیجه میرسید چون فحاشی تو پیامک سریعتر ثابت میشه و جرمش س ...

یعنی یه الف بچه چنان بی پروا فحاشی می کرد😐😐😐

یعنی یه الف بچه چنان بی پروا فحاشی می کرد😐😐😐

جرم فحاشی کلاهبرداری جفتش نتیجه میده

اگه فحش نمیداد سخت بود

پیگیری کن

برو دفتر قضایی میفرسته پلیس فتا

اولش فتا زنگ میزنه بهش یه گوشزد میده که سریع پولو بزن و یه غلط کردم بگو وگرنه بره دادگاه خیلی سنگین میشه

مطمئن باش شماره فتا رو ببینه تر میزنه ب خودش 😂

جرم فحاشی کلاهبرداری جفتش نتیجه میدهاگه فحش نمیداد سخت بودپیگیری کنبرو دفتر قضایی میفرسته پلیس فتا ...

دقیقا،بذار حداقل کمی بترسه ،پول هم زنده نشد صدقه سر مادرم که ساده ترین و خوش قلب ترینه،تازه الان به ما میگه مادر ولش کنید شاید بچه یتیمی چیزیه ،بهتر از تن فروشی و مواد فروشیه🤣🤣که البته به نظر من تن فروشی صد شرف داره به این کار!!

دقیقا،بذار حداقل کمی بترسه ،پول هم زنده نشد صدقه سر مادرم که ساده ترین و خوش قلب ترینه،تازه الان به ...

نه زنده میشه در این صورت چون فحاشی هم کرده ببین اول که شکایت میکنی مستقیم میره دست پلیس فتا قبل از اینکه بره دادگاه اینا پلیس بهش زنگ میزنه

از ترسش فوری پولو میزنه

نه زنده میشه در این صورت چون فحاشی هم کرده ببین اول که شکایت میکنی مستقیم میره دست پلیس فتا قبل از ا ...

اره پیگیرشیم من و خواهرم،مادرم چیزی نگفت و گفت بیخیال ولش کنید ولی دو روزه تو خودشه،چون دختره بهش گفت دیوونه و احمق ،گدا و...با خودش میگه یه عمر معلم بودم و با شرف زندگی کردم یه الف بچه کلاه سرم گذاشت،گستاخی هم میکنه!