مادر من انسان خیلی ساده و خوش نیتیه،از دیوار بدون اطلاع ما خرید کرده،طرف پولش رو خورده و بسیار گستاخانه برخورد میکنه،من و خواهرم مصریم ازش شکایت کنیم،یه شماره کارت و یه شماره تلفن ازش داریم،کسی میتونه راهنماییم کنه در این مورد،تجربه شو داشته کسی؟!ممنونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا،بذار حداقل کمی بترسه ،پول هم زنده نشد صدقه سر مادرم که ساده ترین و خوش قلب ترینه،تازه الان به ما میگه مادر ولش کنید شاید بچه یتیمی چیزیه ،بهتر از تن فروشی و مواد فروشیه🤣🤣که البته به نظر من تن فروشی صد شرف داره به این کار!!
نه زنده میشه در این صورت چون فحاشی هم کرده ببین اول که شکایت میکنی مستقیم میره دست پلیس فتا قبل از ا ...
اره پیگیرشیم من و خواهرم،مادرم چیزی نگفت و گفت بیخیال ولش کنید ولی دو روزه تو خودشه،چون دختره بهش گفت دیوونه و احمق ،گدا و...با خودش میگه یه عمر معلم بودم و با شرف زندگی کردم یه الف بچه کلاه سرم گذاشت،گستاخی هم میکنه!