2777
2789
عنوان

این عفته باز کیا ناراحتتون کردن

379 بازدید | 48 پست

خودم خواهرشوهرم،زن داییم،برادرشوهرم

خودِ عزیزم ولشون کن هیچکس تو این دنیا ذره ای ارزش ناراحتی تورو نداره آروم باش میدونم بعضی روزا شکستی کم آوردی ولی بخاطر همون آدما بیشتر تلاش کن بیشتر بخند ناراحت نشو تا اونا از دیدن شادیت ناراحت شن

بیاین قوی بودن رو از یه جایی شروع کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادم و بیشتز میخوام سر همین ازدواج کنمحس غریبی دارم حتی با خانواده خودم

منم وقتی مجرد بودم خیلی اذیت شدم از طرف مامانم حس ناکافی بودن گرفتم حتی تو عقد هم خیلی اذیتم کرد ولی شکر خدا گذشت باورت میشا الان یه دقیق فک میکنم من چجور بااونا تو یه خونه زندگی میکردم بعضا دیونه میشم خداروشکر بخاطر وجود همسرم انشالله یه همسر همراه نصیبت بشه بحق جوادالائمه

منم وقتی مجرد بودم خیلی اذیت شدم از طرف مامانم حس ناکافی بودن گرفتم حتی تو عقد هم خیلی اذیتم کرد ولی ...

من پام از خونه خانوادم بزارم بیرون دیگه برای من میمیرن خط هام خاموش میکنم و تو عروسیم دعوت نمیکنم

منم وقتی مجرد بودم خیلی اذیت شدم از طرف مامانم حس ناکافی بودن گرفتم حتی تو عقد هم خیلی اذیتم کرد ولی ...

برای منم دعا کن،خانوادم خیلی بدن،۳۶سالمه و مجردم،دعاکن شوهر خوب گیرم بیاد،دشمن شاد نشم

من پام از خونه خانوادم بزارم بیرون دیگه برای من میمیرن خط هام خاموش میکنم و تو عروسیم دعوت نمیکنم

اشباهت نکن هرچی باشه عزت یه دختر به خانوادشه فاصله بگیر اما به همسرت نگو از مشکلاتت یه روز میزنه تو سرت

اشباهت نکن هرچی باشه عزت یه دختر به خانوادشه فاصله بگیر اما به همسرت نگو از مشکلاتت یه روز میزنه تو ...

اون همه چیز درباره خانوادم میدونه ولی کاش بشه خونمون ببریم یه شهر دیگه

اون همه چیز درباره خانوادم میدونه ولی کاش بشه خونمون ببریم یه شهر دیگه

بازم تو یکم سیاست بخرج بده ازدواج کنی میبینی یه وقتا همون خانواده بد اسما نیازت میشن یه اسم بابام مامانم در مقابل همسر و خانواده اش بازم زیاد گله نکنچون نتیجتا کم کم به مرور خودت بی ارزش میشی

بازم رو نکن همه چی رو خواهرانه میگم منم مجرد و عقد بودم میگفتم قطع ارتباط میکنم ولی الان آروم فاصله ...

به من گفت یکی دو سال دیگه میریم خارج

کاش بشه بریم خدایا دارم میمیرم

به من گفت یکی دو سال دیگه میریم خارج کاش بشه بریم خدایا دارم میمیرم

خدانکنه مامان من بهم میگف کی شوهر کنی گورتو گم کنی بری خونه خودت راحت شم حس اضافی بودن میداد و بسیار تحقیرم میکرد ولی من میگم پایان شبه سیه سپید است ....