2777
2789
عنوان

از مهمون خسته شدم بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 6800 بازدید | 125 پست
😭😭ببین دیگه به حساب مهمون رفتار نکن زیاد تدارک نبین طول روز برو اتاق استراحت کن ی کم بی محلی کن مگ ...

بخدا گاها دلم میخواد از دست خانواده خودم خودمو بکشم

از خانواده شوهرم خجالت میکشم

تقصیر خودته عزیزم

به مادرت بگو من شرایط زندگیم به هم ریخته

به هرکی میاد شهر ما بگو جا جدا بگیره نهایت من خواستم یه وعده دعوتش میکنم

شما مسئول جمع کردن و کار و تغریح بقیع نیستی!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی زنگ میزنن که میخایم بیایم بگو داریم میریم فلان جا رسیدیم خبر میدم تشریف میارین بعد خبر نده بذا ...

راه دور از یه هفته دو هفته قبل خبر میدن بعدم میدونن شوهرم کارش جوریه نمیریم جایی

اصلا راحت نیستم بچه کوچیک دارم شب نمیخوابم بعد روز مجبورم بیدار شم صبحونه بدم تا الان بیدارم و خواهم ...

من تجربه دارم ،،،، فقط بپیچون بزار الان ناراحت بشن تا ۱۰ سال دیگه چشمشونو به خوبیات ببندن و تو آدم بده بشی

مثلا میگن فلان روز یاییم در حقیقت دارن برای زندگی شما برنامه میریزن بگو عه نیستیم مسافرت با دوستامون میخاییم بریم چند روز بعد زنگ زدن بگو اونروز کنسل شد فردا میریم ،،،،، این مدلی زندگی کنی تا ابد باید سواری بدی منم مثل تو بودم فقطم فامیلای خودم 😕رفت و امد قطع نکردم به حداقل رسوندم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
راه دور از یه هفته دو هفته قبل خبر میدن بعدم میدونن شوهرم کارش جوریه نمیریم جایی

بزار بفهمن که بهونه میاری ولی محترمانه ،،،،، خیلی پررو تشریف دارن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
من تجربه دارم ،،،، فقط بپیچون بزار الان ناراحت بشن تا ۱۰ سال دیگه چشمشونو به خوبیات ببندن و تو آدم ب ...

منم میرم شهر اونا نه خونه عمه میرم نه خاله نه جایی

فقط خونه مامانم میمونم زیاد میمونم دوهفته اینا فقط هم تابستون میرم

خونه خواهر هم سالی هر کدوم دو روز فقط

کلا سالی یکبار میرم شهرمون

بزار بفهمن که بهونه میاری ولی محترمانه ،،،،، خیلی پررو تشریف دارن

میکم خونه ام شصت متره حدااقل با هم نیایین رک گفتما ولی انگار نه انگار فقط میخوان خودشون خوش باشن شب موقع خواب نمیدونی من چی میکشم

از دو دوز قبل رسیدنشون بگو کاری پیش اومده میخایم بریم جایی ولی نرو از کجا میخان بفهمن بگو بر گشنیم زنگ میزنم ولی نزن بزار روشونو کم کنن

زنگ بزن به عمت و خاهرت بگو مریض شدین آنفولانزا فعلا نیاین خوب شدم خبرتون میدم دیگه خبرشون نده. اول ب ...

باور میکنی من اصلا پنج ساله خونه این عمه ام نرفتم ولی تو این پنج سال سومین بارشه میاد میمونه