2777
2789
عنوان

از مهمون خسته شدم بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 6800 بازدید | 125 پست
شوهرت چ خوبه پدرمادر من بعد یکسال اومدن یروز بودن روز دوم شوهر سابقم قیافه میگرفت

میبینه من بهم ریختم گریه میکنم چیزی نمیگه

پنج سال وضعیت زندگی من همینه اکثرا هم مردا میان گاها هم زن و بچه میریزن میان اصلا درک ندارن خونه ام کوچیکه فقط هم خانواده خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش سخته

راه چاره پیدا کن،مثلا دو روز که موندن دیگه حساب مهمون روشون نکن.همون طور که روال زندگیته زندگی کن

اگه قراره جایی بری برو،بگو خودشون زحمت غذارو بکشن.

به خودشون بگو کمکت کنن

راحت بگیر

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خیلی حق داری. من اصلا نمیتونم مهمون تحمل کنم

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

خداییش سختهراه چاره پیدا کن،مثلا دو روز که موندن دیگه حساب مهمون روشون نکن.همون طور که روال زندگیته ...

خب زن نیست که مرد بعدم خوشم نمیاد خونه زندگیمو بسپارم دست کسی برم

حق داری خداییش دو هفته چه خبره اگه همیشگی هست باید خونه اجاره کنه خذچذحش هیچ شما راحت هستی ؟؟؟

اصلا راحت نیستم بچه کوچیک دارم شب نمیخوابم بعد روز مجبورم بیدار شم صبحونه بدم تا الان بیدارم و خواهم بود تا سه چهار

اصلا راحت نیستم بچه کوچیک دارم شب نمیخوابم بعد روز مجبورم بیدار شم صبحونه بدم تا الان بیدارم و خواهم ...

😭😭ببین دیگه به حساب مهمون رفتار نکن زیاد تدارک نبین طول روز برو اتاق استراحت کن ی کم بی محلی کن مگه آدم چقدر توان داره