دیروز میگفت داشتم تو خیابون رد میشدم یه پسر همسن خودم پشت بنز نشسته بود وقتی چشمم بهش افتاد دیدم اونم بهم خیره شده و اینقدر نگام کرد تا از خیابون رد شدم خدا کنه بتونه یه ماشین بخره خدایا خودت کمکش کن من نمیگم بنز بخره ولی یه ماشین بخره گناه داره واقعا دلم براش گرفت
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
الهی به زودی میخره.داداش منم ماشین نداره. خیلی دوست داره بخره. شما هم برای داداش من دعا کن🥹🥹
خدا خودش کمک کنه هردوشون بخرن
بخدا انقد مغروره هرگز نمیگفت دیشب گفت دلم گرفت براش با این بی پولیش امروز تولدم بود رفته بود برام کیک خریده بود