2777
2789
عنوان

چیکار کنم سزارین اجباری بشم🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17273 بازدید | 408 پست
دکتر بهت گفته واژنت عضلاتش قویهحالا من مطمئنم لگن و عضلات واژنمم ضعیفه. چون علائمشو دارم از اول ازد ...

افرین منم منظورم همینه

میگم من جزو خوش شانسا بودم

اماااااا بازم انتخابم طبیعی نیست اگر به عقب بر گردم

ببین درد طبیعی رو نمیدونم ولی من خودم رفتم سزارین اختیاری یعنی زیر میزی دادم و به طبیعی اصلا فکر هم نکردم ولی عملا بدنم خراب شد...اناتومی طبیعی بدن آسیب میبینه ....رد بخیه و درد خودش و درد داخلی برش ها تا مدتهاااا هست....من بعد از یه سال و خورده ای هنوزم دردای ناگهانی دارم توی ناحیه بخیه....دورش ککلا حسشو از دست میده و یه لایه برامده بالاش باقی میمونه ک دردناکه...کمر درد.....به اینام فکر کن عوارض سزارین طولانی مدته...عملا شکمت برش خورده و ناقصه ..... یکی از دوستام برای بارداری بعدیش رد بخیه های قبلی ماه آخر باز شده بود و اب دور نوزاد ریخته بود توی شکمش ...عملا شکم و رحمت یبار پاره میشه و سلامت طبیعیشو از دست میده

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خود اسی اصرار داره طبیعی ها گشاد میشن و ....و الکی میگن ما تنگ تر و سفید تر هم شدیم بلاخره باید ...

نه کلا من نپرسیدم کدوم نوع زایمان خوبه یا نه

بلا نسبت شما یک عده اومدن وسط گارد گرفتن انگار سزارین جرمه

تو عنوان و..هم آخر سر نوشتم محترمانه طبیعی نمیتونم ولی به عده که یکم از لحاظ فهم کم دارن اومدن نوشتن نه عقلتونو از دست دادین ن شما تنگین و..

عزیزم از اول بارداری جمع کردم تا حدودی همسرمم میده

خوب پس خداروشکر پول بده برو سز پمپ دردم یادت نره

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

چون خود اسی اصرار داره طبیعی ها گشاد میشن و ....و الکی میگن ما تنگ تر و سفید تر هم شدیم بلاخره باید ...

شاید تجربه نداری نمیدونی یا داری و لج کردی

ببین درد طبیعی رو نمیدونم ولی من خودم رفتم سزارین اختیاری یعنی زیر میزی دادم و به طبیعی اصلا فکر هم ...

عزیزم فکر میکنی طبیعی برش و بخیه نداره؟

دو تا تجربه دارم لجم نکردم عزیزم مگه بچه ام داریم از تجربیاتمون میگیم

طبیعی گشاد میکنه دیگه کاملا واضحه

اوکی تجربه سز ندارم اما طبیعی هم پیشنهاد نمیکنم

و من تجربه طبیعی ندارم ولی سزارین رو اصلا توصیه نمیکنم چون یجورایی عملا بدن رو ناقص میکنی.....اگه اینا رو میدونستم شاید دل به چند ساعت درد طبیعی میدادم ولی خب بعد از تجربش فهمیدم و دیر شده بود

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
اوکی تجربه سز ندارم اما طبیعی هم پیشنهاد نمیکنم

منم زایمان اولم طبیعی بوده،خداروشکر راحت هم زایمان کردم و زیر نظر متخصص زایمان کردم و به گشاد هم نشدم اما الان باردارم و البته که کمی مرددم ولی بیشتر نظرم اینه سزارین اختیاری بشم دکترم هم نامه میده،حس میکنم سنم بالا رفته توان طبیعی ندارم 🫠

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚