2777
2789
عنوان

چیکار کنم سزارین اجباری بشم🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17278 بازدید | 408 پست
و من تجربه طبیعی ندارم ولی سزارین رو اصلا توصیه نمیکنم چون یجورایی عملا بدن رو ناقص میکنی.....اگه ای ...

بخدا ک طبیعی هم قبلش درد داری هم بعدش

قبلش ک میدونی چطوره

بعدش هم اونجا بخیه خورده

دستشویی رفتن سخته

مدفوع کردن سخته

هر روز سشوار بکش مراقبت کن تا عفونت نکنه

بعدشم نشستن و برخاستن سخته

من تا ۴۰ روز نمیتونستم بشینم بچمو پوشک کنم

خداییش طبیعی قبل و بعد سختی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به هیچ وجه گشاد نشدم بالاتر توضیح دادم شما میتونی باور کنی میتونی نکنی عزیزم دروغی ک ندارم بگم اخ ...

عزیزم اون حسی که دارید مبنی بر گشاد نشدن به خاطر خشکی واژنه که از عوارض بارداریه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

منم زایمان اولم طبیعی بوده،خداروشکر راحت هم زایمان کردم و زیر نظر متخصص زایمان کردم و به گشاد هم نشد ...

منم اولیم اوکی بود

دومی واقعا سخت

هیچ وقت دوست ندارم اون دو ساعت ی ام تکرار بشه

باور کن بعد اینکه زایمان کردم و بخیه زدن تا ۵ صبح گریه میکردم

چرا ،

چون باورمنمیشد زنده موندم و اون دردا تموم شده

عزیزم فکر میکنی طبیعی برش و بخیه نداره؟

ولی خب به اندازه برش و بخیه سزارین نیست اکثرا....هفت لایه شکم و خود رحم برش میخوره و معیوب میشه یجورایی ک عوارضش و دردش تا مدتهای طولانی هست

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
شاید از اینا بوده ک برش زدن بعد بخیه زدن دوختن یجورایی

خوب بخیه اونجا که وحشتناک تره نه میتونی بشینی نه سرویس بهداشتی بری

ولی خب به اندازه برش و بخیه سزارین نیست اکثرا....هفت لایه شکم و خود رحم برش میخوره و معیوب میشه یجور ...

والا من که عوارضی ندیدم

چون خود اسی اصرار داره طبیعی ها گشاد میشن و ....و الکی میگن ما تنگ تر و سفید تر هم شدیم بلاخره باید ...

الان زمانی نیست که کسی چندتا بچه بدنیا بیاره،دکتر من گفت وقتی پشت هم زایمان کنی،وزن بچه بالا باشه ممکنه افتادگی رحم،مثانه و گشادی واژن پیش بیاد با یک زایمان نرمال پیش نمیاد،البته هم زایمان طبیعی هم زایمان سزارین عوارض خودشو داره

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

خوب بخیه اونجا که وحشتناک تره نه میتونی بشینی نه سرویس بهداشتی بری

دقیقا همینه

من چون بد نشستم بخیه هام کشیده شد

انقد مراقبت کردم تا درست شد

دکتر اسپری داد بهم باید روزی دو بار استفاده میکردم

بعدش سشوار میکشیدم تا اسپری خشک یشه

هر بار ده دقیقه یک ربع طول میکشید

بخدا ک طبیعی هم قبلش درد داری هم بعدش قبلش ک میدونی چطوره بعدش هم اونجا بخیه خورده دستشویی رفتن سخته ...

سزارین قبلش سختی نداره اما امان از بعدش...عملا شکمو تمام لتیه های درونی پاره شدن و دوخته شدن....سشوار و خشک کردن و اینام برای بخیه های سزارین هم هست ک بدلیل عمق برش ها خیلی هم حساس تره و در کل زایمان چه طبیعی و چه سزارین پر از درد و آسیب به بدنه ولی من حرفم اینه توی سزارین عملا بدن معیوب میشه تا اخر عمر

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
منم اولیم اوکی بود دومی واقعا سخت هیچ وقت دوست ندارم اون دو ساعت ی ام تکرار بشه باور کن بعد اینکه زا ...

عزیزم🫂چقدر بده که تجربه تلخی داشتی

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

سزارین قبلش سختی نداره اما امان از بعدش...عملا شکمو تمام لتیه های درونی پاره شدن و دوخته شدن....سشوا ...

کل اقوام و فامیل ما همه سزارین کردن واقعا ندیدم کسی معیوب بشه انتقاد نمی کنم واقعیتو میگم همه ام بعد دوروز سر پا شدن