ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون خود اسی اصرار داره طبیعی ها گشاد میشن و ....و الکی میگن ما تنگ تر و سفید تر هم شدیم بلاخره باید ...
الان زمانی نیست که کسی چندتا بچه بدنیا بیاره،دکتر من گفت وقتی پشت هم زایمان کنی،وزن بچه بالا باشه ممکنه افتادگی رحم،مثانه و گشادی واژن پیش بیاد با یک زایمان نرمال پیش نمیاد،البته هم زایمان طبیعی هم زایمان سزارین عوارض خودشو داره
بخدا ک طبیعی هم قبلش درد داری هم بعدش قبلش ک میدونی چطوره بعدش هم اونجا بخیه خورده دستشویی رفتن سخته ...
سزارین قبلش سختی نداره اما امان از بعدش...عملا شکمو تمام لتیه های درونی پاره شدن و دوخته شدن....سشوار و خشک کردن و اینام برای بخیه های سزارین هم هست ک بدلیل عمق برش ها خیلی هم حساس تره و در کل زایمان چه طبیعی و چه سزارین پر از درد و آسیب به بدنه ولی من حرفم اینه توی سزارین عملا بدن معیوب میشه تا اخر عمر